24.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΦιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ ΟΝΝΕΔ/ΝΔ υπέρ της Κιβωτού του Κόσμου / Νικήτρια η...

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ ΟΝΝΕΔ/ΝΔ υπέρ της Κιβωτού του Κόσμου / Νικήτρια η ΝΔ

Στο κλειστό γήπεδο του Μετς υποδέχτηκε η ΟΝΝΕΔ την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας σε έναν αγώνα μπάσκετ τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν στην Κιβωτό του Κόσμου.

Τα μέλη της ΟΝΝΕΔ με προπονητή τον πρόεδρο της Οργάνωσης βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους επίτιμους καλεσμένους βουλευτές, υπουργούς και μέλη της Πολιτικής Επιτροπής  της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα τους Λευτέρη Αυγενάκη, Νίκο Παναγιωτόπουλο, Γιάννη Κεφαλογιάννη, Παναγιώτη Αλεξόπουλο, Σπύρο Πνευματικό, Ξενοφών Μπαραλιάκο,  Χρήστο Δερμετζόπουλο, Γιάννη Μελά, Χρήστο Καπετάνο, Χρήστο Δήμα και τους παλαίμαχους μπασκετμπολίστες Ανδρέα Γλυγνιαδάκη και  Δημήτρη Παπανικολάου οι οποία άφησαν για λίγο τα έδρανα για να συνδράμουν στην πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ και το έργο της Κιβωτού.

Για την ιστορία νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, η οποία επέδειξε ιδιαίτερη ετοιμότητα με τους υπουργούς και βουλευτές να εντυπωσιάζουν στο διαγωνισμό τριπόντων, ενώ και οι δυο ομάδες έστεψαν νικήτρια την Κιβωτό του Κόσμου.

Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι  ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ειδικής μέριμνας προστασίας μητέρας και παιδιού, όπου εξυπηρετεί καθημερινά 500 παιδιά και 200 οικογένειες μέσω των επισιτιστικών και άλλων προγραμμάτων του. Η ΟΝΝΕΔ στέκεται αρωγός στο δύσκολο έργο το οποίο επιτελεί ο οργανισμός και ο ιδρυτής αυτού πατέρας Αντώνιος

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα