18.6 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΓιάννης Αντετοκούνμπο: Μετακομίζει σε φουτουριστικό «παλάτι» στο Ψυχικό με την οικογένειά του...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μετακομίζει σε φουτουριστικό «παλάτι» στο Ψυχικό με την οικογένειά του – Κοστίζει 10 εκατομμύρια ευρώ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η οικογένειά του μετακομίζουν στο Ψυχικό σε μία πολυκατοικία, αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ! Ο Greek Freak που αγαπάει ιδιαίτερα την Ελλάδα, έφτιαξε ένα φουτουριστικό «παλάτι» στα βόρεια προάστια.

Ο Γιάννης βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες στην Ελλάδα συνδυάζοντας διακοπές, προπονήσεις και επενδύσεις: μία από τις τελευταίες κινήσεις του είναι η αγορά ενός οικογενειακού οικιστικού συγκροτήματος στο Παλαιό Ψυχικό, η κατασκευή του οποίου ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, παρότι ακόμη συνεχίζονται κάποιες εργασίες.

giannis_in__2_
Το πολυτελέστατο συγκρότημα βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά του Παλαιού Ψυχικού, κοντά στο κτίριο όπου στεγάζονται τα Γενικά Αρχεία του Κράτους. Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο 1.585 τ.μ., με την κατασκευή να καταλαμβάνει συνολικά 998,27 τ.μ. για οικιστική χρήση.

Το γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο RKTKTS ανέλαβε τον σχεδιασμό για λογαριασμό της οικογένειας Παπαλέκα. Ο Γιάννης Παπαλέκας έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από την εποχή που είχε στην ιδιοκτησία του το ακίνητο του «Νammos» της Μυκόνου, αλλά και από την εταιρεία ακινήτων Globalworth, που είχε δημιουργήσει στη Ρουμανία. Ο αδελφός του Βασίλης Παπαλέκας είναι επικεφαλής στην Παπαλέκας Συμμετοχών και Ακινήτων, που εμφανίζεται ως η ιδιοκτήτρια του πολυτελούς ακινήτου στο οποίο επένδυσαν οικογενειακώς οι Αντετοκούνμπο.

giannis_in_
Τα διαμερίσματα στο εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής κτίριο είναι smart, με σύγχρονο εξοπλισμό, διαθέτουν πισίνες και το μπαλκόνι του ρετιρέ καλύπτεται από τέντα χάλυβα. Διακρίνεται το δέντρο μπονσάι «για καλό φενγκ σούι», επιλογή του Γιάννη και της Μαράια

Ο Γιάννης και ο Βασίλης Παπαλέκας διατηρούν άριστες σχέσεις με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο. Ο Γιάννης, μάλιστα, διέμενε σε ένα άλλο διαμέρισμα της οικογένειας Παπαλέκα στο Παλαιό Ψυχικό, κάθε φορά που βρισκόταν στην Αθήνα. Μάλιστα πριν από έναν χρόνο ο Γιάννης Παπαλέκας, που πλέον δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και στην Κύπρο, είχε προσκαλέσει τους Αντετοκούνμπο στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου.

Την περασμένη Πέμπτη το μεσημέρι ο Γιάννης συνοδευόμενος από την έγκυο στο τρίτο τους παιδί σύζυγό του, Μαράια, ξεφόρτωσε κάποιες κούτες με διάφορα αντικείμενα, κυρίως φωτιστικά, που είχε αγοράσει για να τα τοποθετήσει στη νέα του κατοικία. Οπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του «ΘΕΜΑτος» ο δις MVP του ΝΒΑ φορώντας σορτσάκι της Εθνικής και μπλούζα των Μπακς κουβάλησε τις κούτες μαζί με έναν συνεργάτη του και ανέβηκαν στο ρετιρέ της πολυκατοικίας.

Επειτα από μερικά λεπτά κατέβηκε και πάλι στη Μαράια, η οποία τον περίμενε παρατηρώντας το νέο τους απόκτημα. Οι εργάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κτίριο δεν έδειξαν να ξαφνιάζονται από την επίσκεψή του, αφού όλοι τους γνωρίζουν ότι είναι ο νέος ιδιοκτήτης.

giannis_in
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιβλέπει τις κατασκευαστικές εργασίες στο συγκρότημα της οικογένειας στο Παλαιό Ψυχικό. Δεξιά, μαζί με την έγκυο στο τρίτο τους παιδί σύζυγό του, Μαράια
Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα