To 2020 συμπληρώνονται 2.500 χρόνια από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας. Παράλληλα, συμπληρώνονται 2.500 χρόνια από τη γέννηση του Ευριπίδη.
Οι σκηνές ενηλίκων (Κεντρική Σκηνή & Σκηνή Βαρνάβα) του Δημοτικού Θεάτρου Μαραθώνα, ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμμετέχουν στις επετειακές εκδηλώσεις σε Μαραθώνα, Σαλαμίνα, Σπάρτη & Θερμοπύλες, ανεβάζοντας το έργο “Αλκηστις” του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Νίκου Γκεσούλη.
Το ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ. καλεί τους ενδιαφερομένους που θέλουν να συμμετάσχουν στην παράσταση να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 6932.464142 & 6945.031113
Η διανομή δεν έχει ξεκινήσει!
Οι πρόβες θα αρχίσουν την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα & Τρίτη (7.30-10.30μμ) στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο Νέας Μάκρης και κάθε Τετάρτη στο νηπιαγωγείο Βαρνάβα (6.30-9.30μμ). Από το Μάιο 2020 οι πρόβες θα πραγματοποιούνται στον Μαραθώνα (θα υπάρξει σχετική ενημέρωση).
Η μουσική της παράστασης θα είναι του Χρήστου Λεοντή.