21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΣερένα Γουίλιαμς: Γέννησε η τενίστρια – Ο ιδιαίτερος τρόπος που το ανακοίνωσε

Σερένα Γουίλιαμς: Γέννησε η τενίστρια – Ο ιδιαίτερος τρόπος που το ανακοίνωσε

Η τενίστρια έξι χρόνια πριν είχε φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την Αλέξις Ολίμπια.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Σερένα Γουίλιαμς και ο σύζυγός της, Αλέξις Οχάνιαν, αφού υποδέχτηκαν στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους και ζουν μοναδικές στιγμές. Η τενίστρια, έξι χρόνια μετά τη γέννηση της Αλέξις Ολίμπια, γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, και έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση μέσα από ένα βίντεο, που κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok.

Στο σύντομο κλιπ, η αθλήτρια εμφανίζεται αρχικά με τον σύζυγό της, στη συνέχεια την πλησιάζει η πεντάχρονη κόρη τους και λίγο αργότερα η ίδια φεύγει από το πλάνο και επιστρέφει με το νεογέννητο αγκαλιά.

«Καλώς ήρθες όμορφέ μου άγγελε», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε το βίντεο

Η ανάρτηση του Αλέξις Οχάνιαν

Ανάρτηση για τον ερχομό της δεύτερης κόρης τους έκανε και ο Αλέξις Οχάνιαν. Ο συνιδρυτής του Reddit δημοσίευσε μία οικογενειακή φωτογραφία στο Instagram και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του.

«Είμαι ευγνώμων που αναφέρω ότι το σπίτι μας γεμίζει με αγάπη: ένα χαρούμενο και υγιές νεογέννητο κορίτσι και μια ευτυχισμένη και υγιής μαμά. Νιώθω ευγνωμοσύνη. Σερένα Γουίλιαμς, μου έκανες άλλο ένα ασύγκριτο δώρο — είσαι ο GMOAT. Ευχαριστώ όλο το καταπληκτικό ιατρικό προσωπικό που φρόντισε τη γυναίκα μου και την κόρη μας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που παρουσίασα την Αλέξις στην αδερφή της», έγραψε ο Οχάνιαν και ολοκλήρωσε την ανάρτησή του με εδάφιο από τη Βίβλο και τον προφήτη Ησαΐα: «Τότε η ειρήνη σου θα γινόταν σαν ποταμός και η ευημερία σου σαν τα κύματα της θάλασσας».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα