33.4 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΣημαντική συνεργασία Ωδείου Λαυρεωτικής με το σύλλογο «Περιγιάλι»

Σημαντική συνεργασία Ωδείου Λαυρεωτικής με το σύλλογο «Περιγιάλι»

Φίλες και φίλοι,

Η Ομοσπονδία μας είναι σε θέση να ανακοινώσει κάτι πολύ σημαντικό για τα παιδιά των περιοχών μας και την εκπαίδευσή τους!

Σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Λαυρεωτικής καταφέραμε να πραγματοποιούνται μαθήματα μουσικής στο κτίριο του συλλόγου Περιγιάλι! Έτσι για τους γονείς που μπορεί η απόσταση από την Κερατέα να αποτελούσε εμπόδιο για να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους μαθήματα μουσικής, πλέον γίνεται πιο εύκολο και προσιτό να ασχοληθούν με δραστηριότητες που συμβάλουν στην προαγωγή της πνευματικής και γενικότερα πολιτιστικής καλλιέργειας!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την γραμματεία του Ωδείου στο τηλέφωνο 22990 68426 από Δευτέρα ως Παρασκευή 17:00 – 20:00 και Σάββατο 10:00 – 13:00.

Ευχαριστούμε πολύ το Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ, την κυρία Ευαγγελία Βελετάκου και το Δήμαρχο κύριο Δημήτρη Λουκά για την αποδοχή και στήριξη της πρότασής μας, ώστε η μουσική παιδεία να προετοιμάσει τα παιδιά μας σαν αυριανούς πολίτες καλλιεργημένους πνευματικά, ψυχικά και αισθητικά.

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας

Πρόεδρος- Νικηφόρος Φρατζέσκος,

Αντιπρόεδρος-Θεμιστοκλής Μακαντάσης,

Γραμματέας-Στέλιος Γρηγοράκος,

Μέλη- Νίκος Αξιώτης, Αθανάσιος Αντωνιάδης, Σπύρος Ιορδανίδης, Γιώργος Κερένης, Πάρης Μαρούσης, Νίκος Παππάς, Ευάγγελος Ταράσης.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα