24 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΣτέλιος Κερασίδης: Όσα θέλετε να ξέρετε για τη νέα του σύνθεση «White...

Στέλιος Κερασίδης: Όσα θέλετε να ξέρετε για τη νέα του σύνθεση «White As Snow»

«White As Snow» από τον Στέλιο Κερασίδη: Έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου, πώς θα το ακούσετε πρώτοι.

Στέλιος Κερασίδης ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει μια νέα μελωδία «λευκή» και διάφανη. Βγαλμένη μέσα από την καθαρή παιδική ψυχή, συγκινητική και εύθραυστη, η νέα του σύνθεση για πιάνο έρχεται την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου με τίτλο «White As Snow».

Πρόκειται για ένα ακόμη μικρό μουσικό διαμάντι και το πρώτο του 2024, από τον 11χρονο συνθέτη και πιανίστα Στέλιο Κερασίδη.

Ο μικρός και ταλαντούχος μουσικός αφήνει ξανά το ιδιαίτερο πιανιστικό του αποτύπωμα, μετά από ένα πολύ σημαντικό για τον ίδιο 2023 με την κυκλοφορία του debut album του «The First Note» που καταγράφει συνολικά εκατομμύρια streams παγκοσμίως καθώς και με την σύμπραξη του με την pop τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη, στο διαχρονικό Χριστουγεννιάτικο classic «Have Yourself A Merry Little Christmas», που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και τις καλύτερες εντυπώσεις.

Για να ακούσετε πρώτοι «White As Snow» μπορείτε να κάνετε presave στο Spotify ακολουθώντας το link: https://presave.umusic.com/white-as-snow

Σημειώνουμε ότι ο μόλις 11 ετών συνθέτης και πιανίστας Στέλιος Κερασίδης, έχει αποσπάσει σημαντικές παγκόσμιες διακρίσεις, ενώ αποτελεί ένα από τα «Πρόσωπα Της Χρονιάς» του CNN (Ελλάδος).

Ο Στέλιος που έχει κατακτήσει στο παρελθόν τη σημαντικότερη λίστα κλασικής μουσικής της Apple Music με τη σύνθεση του «Agony» η οποία καταγράφει συνολικά εκατομμύρια streams, βραβεύτηκε τιμητικά στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιανουαρίου από το CNN στα «ΠΡΟΣΩΠΑ THE EVENT», ως ο νεότερος σολίστ που έχει παίξει ποτέ στο Ηρώδειο.

Ο ίδιος ο Στέλιος σημειώνει: «Όταν συνθέτω μουσική, πατάω νότες και μου βγαίνει μια μελωδία. Μετά βγαίνει κι άλλη, τις ενώνω και έτσι γίνεται το δικό μου κομμάτι. Η μουσική μου θέλω πάντα να βοηθάει τον κόσμο και να τους δίνει δύναμη».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα