17.1 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΣτο ιντερνετικό ραδιόφωνο Artemida Radio το συμφωνικό έργο ‘’ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ’’

Στο ιντερνετικό ραδιόφωνο Artemida Radio το συμφωνικό έργο ‘’ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ’’

Μία δίωρη μουσική εκπομπή την Μ. Τετάρτη 19.00 στο ιντερνετικό ραδιόφωνο Artemida Radio αφιερωμένη στο συμφωνικό έργο ‘’ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ’’, του μουσικοσυνθέτη, ενορχηστρωτή και διευθυντή ορχήστρας συμφωνικής και ελαφράς μουσικής Σάκη Κουρουπού. Ένα έργο που ακούγεται κάθε χρόνο επί 46 χρόνια, ένα έργο που το αφιερώνει ο συνθέτης σε όλους αυτούς που το αγάπησαν, το πίστεψαν και το στήριξαν ζητώντας να το ξανακούσουν.

Ενα έργο που το αφιερώνει ο συνθέτης σε όλους τους σταθμούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς καθώς και εφημερίδες, περιοδικά ιντερνετικά και μη που τον φιλοξένησαν επί τόσα χρόνια προσφέροντας το έργο του ο συνθέτης αφιλοκερδώς.

Ένα έργο αφιερωμένο αυτή την κρίσιμη στιγμή σε όλους αυτούς που αγωνίζονται προσφέροντας τις ιατρικές και επιστημονικές υπηρεσίες τους στην καταπολέμηση του θανατηφόρου ιού. Σε όλους αυτούς που υποφέρουν από τον αόρατο κίνδυνο, σε αυτούς που έφυγαν από κοντά μας.

Αφιερωμένο σε όλους τους πιστούς που δεν θα συμμετέχουν στο Θείο δράμα μέσα στις εκκλησίες.

Αφιερωμένο σε αυτούς που είναι κλεισμένοι μέσα στα σπίτια τους και υπομονετικά περιμένουν να περάσει ο κίνδυνος, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αγάπη για ζωή στην οικογένειά τους, στους

συνανθρώπους τους, στον εαυτό τους.

Ενα έργο που κυριαρχούν όλα τα συναισθήματα ώστε να καλύπτει όλες αυτές τις καταστάσεις, εχοντας σαν κύριο συναίσθημα την δύναμη της ψυχής, την έκσταση, την μελωδία της προσευχής, εκφράζοντας το νόημα της ζωής και φωτίζοντας το πνεύμα και το σώμα του κάθε ακροατή με ελπίδα, υπομονή και ψυχική ηρεμία.

302.ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

303.ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΚΗΣ ΚΟΥΡΟΥΠΟΣ

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα