14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΣυγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Κώστα Νεστορίδη – Δείτε φωτογραφίες από το...

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Κώστα Νεστορίδη – Δείτε φωτογραφίες από το λαϊκό προσκύνημα

Τον θρυλικό Κώστα Νεστορίδη αποχαιρέτησε σήμερα (16/12, 14:00) η ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τον Κώστα Νεστορίδη αποχαιρέτησε σήμερα (16/12) η ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο, με πλήθος κόσμου να βρίσκεται στο τελευταίο «αντίο» στον θρύλο της Ένωσης.

Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας, στη Νέα Φιλαδέλφεια βρέθηκε όλη η οικογένεια της ΑΕΚ , ενώ από τις 11 το πρωί, που η σορός του «Νέστορα» είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, πλήθος κόσμου συνέρρευσε στη Νέα Φιλαδέλφεια για να αποχαιρετίσει τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή, που έγραψε ιστορία με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Μεταξύ άλλων, στην κηδεία βρέθηκαν οι Νίκος Σαργκάνης, Αντώνης Αντωνιάδης, Θωμάς Μαύρος, Στέλιος Μανωλάς, Τάκης Καραγκιοζόπουλος, Γιώργος Σαββίδης, Σταύρος Σταματής, Σταύρος Λέτσας, Παναγιώτης Στυλιανόπουλος, Γιώργος Σκρέκης.

Η ταφή θα γίνει στη συνέχεια, στο κοιμητήριο της Καλλιθέας.

Η οικογένεια του Κώστα Νεστορίδη επιθυμεί αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στην κάλπη τού Συλλόγου «Πίστη» γονέων και κηδεμόνων παιδιών με παθήσεις καρκίνου, που θα υπάρχει στην Αγία Τριάδα, καθώς και στο κοιμητήριο Καλλιθέας.

Δείτε εικόνες από το τελευταίο αντίο στον Κώστα Νεστορίδη:

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα