15.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ: ΧΡΥΣΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΗ ΠΑΛΗ ΚΩΦΩΝ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ: ΧΡΥΣΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΗ ΠΑΛΗ ΚΩΦΩΝ

Χρυσός Ολυμπιονίκης της κατηγορίας των 130 κιλών ελληνορωμαϊκής ανακηρύχθηκε στις 22 Ιουλίου ο Αλέξανδρος Παπαδάτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών του 2017 οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στην Σαμψούντα. Η τεράστια αυτή νίκη όμως δεν έτυχε της δημοσιότητας που της αξίζει, ας αναζητήσει καθένας μας το γιατί…

Για μας η κατάκτηση αυτού του χρυσού είναι περισσότερο σημαντική απ’ ότι οι δυσοίωνες ειδήσεις που μας κατακλύζουν γι’ αυτό τη παρουσιάζουμε με τη πρέπουσα περηφάνια! 

Στον τελικό της κατηγορίας των 130 κιλών ελληνορωμαϊκής ο Αλέξανδρος Παπαδάτος επικράτησε του Ρώσου αντιπάλου του ZHELTUKHIN Evgeny, με 1-4 στα σημεία μετά από μια πολύ καλά οργανωμένη από τακτικής άποψης αναμέτρηση από ελληνικής πλευράς, καθώς ο Ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Αποστόλου κατεύθυνε τον αθλητή του από την κερκίδα λόγω των δύο κίτρινων (αθροιστικά κόκκινη κάρτα) καρτών που δέχθηκε κατά την διάρκεια των δύο προηγούμενων αναμετρήσεων.

Ο αγαθός γίγαντας της ελληνικής πάλης αγωνίστηκε έξυπνα και με σθένος, δείχνοντας από την αρχή την πρόθεσή του να μην αφήσει την ευκαιρία αυτή να πάει χαμένη.

Πολλά συγχαρητήρια στο δίδυμο των επιτυχιών Αλέξανδρου Παπαδάτου και Νίκου Αποστόλου.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα