22.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου-Μεσογαίας, Σωτήριος Μεθενίτης, με αντικείμενο το έργο «Συντήρηση Οδικού Δικτύου του Δήμου Μαρκοπούλου-Μεσογαίας, συνολικού προϋπολογισμού 150.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%). 

Το έργο, που περιλαμβάνει την εκτέλεση όλων των απαιτούμενων εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης του δημοτικού οδικού δικτύου, χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, ενώ η δημοπράτηση και η εκτέλεσή του θα υλοποιηθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής. Η ανάγκη αποκατάστασης και συντήρησης του οδικού δικτύου της περιοχής καθίσταται επιτακτική, καθώς παρουσιάζει εκτεταμένες φθορές λόγω του κυκλοφοριακού φόρτου, με αποτέλεσμα τη σημαντική αύξηση του δείκτης επικινδυνότητάς του.

Η εκτέλεση του έργου θα πραγματοποιηθεί σε μία (1) οδό του οδικού δικτύου του Δήμου, ενώ η υλοποίησή του αναμένεται να συμβάλλει καθοριστικά στην ασφαλή και άνετη μετακίνηση πεζών και οχημάτων.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα