21.4 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΒΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: Η ΣΟΦΙΑ ΚΕΛΑΔΙΤΗ-ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ

ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: Η ΣΟΦΙΑ ΚΕΛΑΔΙΤΗ-ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη “Βήμα στο Μέλλον” του υποψηφίου Δημάρχου Μαραθώνα Νίκου Χατζηγιάννη, η Σοφία Κελαδίτη-Γιαννοπούλου. Όπως λέει η ίδια:

Γεννήθηκα στην Τήνο το 1972, όπου έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου. Τελείωσα το σχολείο στο νησί μου και αργότερα ήρθα στην Αθήνα, όπου γνώρισα τον άνδρα μου Γιώργο Γιαννόπουλο και δημιουργήσαμε την οικογένειά μας με την γέννηση του μικρού Παναγιώτη.

Δραστηριοποιούμαι πάνω από 20 χρόνια στο χώρο του εμπορίου παιδικών και γυναικείων ενδυμάτων, είτε ως υπεύθυνη καταστημάτων σε μεγάλες εταιρείες, είτε με δικά μου καταστήματα. Συνεχίζω σήμερα να εργάζομαι σε πολυεθνική εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων ελληνικών συμφερόντων.

Από το 1994 ζω μόνιμα στην περιοχή της Νέας Μάκρης. Ο σύζυγός μου δραστηριοποιείται στο χώρο των υγρών καυσίμων στην περιοχή της Νέας Μάκρης και ο υιός μας πηγαίνει σχολείο στο Γυμνάσιο του Νέου Βουτζά.

Η αγάπη μου για τα παιδιά και το κοινό καλό μου έδωσε το ερέθισμα να ασχοληθώ με το Δημοτικό σχολείο που φοιτούσε μέχρι πέρυσι ο γιός μου. Διετέλεσα επί σειρά ετών Γραμματέας και Αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας, συμμετέχοντας σε μία σπουδαία ομάδα ανθρώπων και επίσης μία εξαιρετική ομάδα Διεύθυνσης και Εκπαιδευτικού Προσωπικού.

Παρουσιάζοντας εξαιρετικό και ουσιαστικό έργο για την βελτιστοποίηση της μαθητικής ζωής των παιδιών του σχολείου, όπως η επάνδρωση των σχολικών τάξεων με σύγχρονους διαδραστικούς πίνακες, η παροχή εξοπλισμού της θεατρικής αίθουσας, η οργάνωση πολιτιστικών δρώμενων η εξ ολοκλήρου ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ του σχολείου και πολλά άλλα.

Ταυτόχρονα εκλέχτηκα μέλος στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Ανατολικής Αττικής. Η αγάπη μου για τους μικρούς, αλλά και τους νέους του Δήμου μας και γνωρίζοντας τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή μας, με ευαισθητοποίησε ώστε να συνεχίσω την προσπάθειά μου νιώθοντας ακόμη δυνατή και με διάθεση να προσφέρω.

Κατά συνέπεια, όταν ο Νίκος Χατζηγιάννης, τον οποίο εκτιμώ ως άνθρωπο και επαγγελματία, μου πρότεινε να συμμετέχω στον συνδυασμό του για την υποψηφιότητα του Δήμου Μαραθώνος, αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση ελπίζοντας ότι θα μπορέσω να παράγω έργο από οποιαδήποτε θέση.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα