19.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ & ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ

ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ & ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ

Προς τιμή της πατρίδας μας, που ξαποσταίνει για λίγο και ξανά προς τη δόξα τραβά, οι έλεγχοι τραπεζικών λογαριασμών έβγαλαν λαβράκια εκατομμυρίων ευρώ μεσούσης της κρίσης! Στη τσιμπίδα του ΣΔΟΕ έπεσαν ανεπάγγελτη γυναίκα και υπάλληλοι που κατέχουν εκατομμύρια ευρώ στη τράπεζα.

Στον έλεγχο που έγινε σε 65 cd που έστειλαν στους οικονομικούς εισαγγελείς οι τράπεζες για τραπεζικούς λογαριασμούς άνω των 100.000 ευρώ, που σημειωτέο δημιουργήθηκαν στα χρόνια της κρίσης, βρέθηκαν 850 με υπό διερεύνηση καταθέσεις άνω του προαναφερόμενου ποσού. 

Έτσι αποκαλύφθηκαν: 

Κυρία, που δήλωνε ανεπάγγελτη από το 2001, δήλωσε παρά ταύτα 700.000 ευρώ εισόδημα, αλλά σε τραπεζικό λογαριασμό της βρέθηκαν 17,5 εκατ. ευρώ!

Ιδιωτικός υπάλληλος που είχε δηλώσει 600.000€ και στο λογαριασμό του βρέθηκαν 15 εκατομμύρια ευρώ!

Άλλος, ιδιωτικός υπάλληλος επίσης που δηλώνει κάτοικος Φιλοθέης, δήλωσε εισόδημα 150.000 ευρώ και στους τραπεζικούς του λογαριασμούς βρέθηκαν 77 εκατ. ευρώ.

Ζαλίζουν τα εκατομμύρια ευρώ που βρέθηκαν στα τρία αυτά άτομα, ενώ αναμένεται αν μπορούν να δικαιολογηθούν και αν στην αντίθετη περίπτωση θα κατευθυνθεί κάτι στα δημόσια ταμεία.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα