27.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Ευτυχώς οι εκλογές ποτέ δεν απογοητεύουν τη δημοσιογραφική πένα που αναζητά ειδήσεις του παρασκηνίου. Παρομοίως την εν λόγω πένα τροφοδοτούν κι οι διαρκείς πολιτικές ‘’κωλοτούμπες’’ πριν και μετά τις εκλογές, όταν πλέον καλείται αυτός που αντιπολιτευόταν, να διοικήσει. Σας δίνουμε λοιπόν μικρά ενσταντανέ απ’ την ΚΕΔΕ και την Περιφέρεια Αττικής.

ΚΕΔΕ     

Με το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Ιωακειμίδη εκλέχτηκαν στην ΚΕΔΕ ο δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος και ο πρώην δήμαρχος Κερατέας Σταύρος Ιατρού. Μάλιστα ο Θανάσης πέρασε στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ, με μόλις μία ψήφο διαφορά απ’ τον Σταύρο, 32 ψήφοι ο πρώτος, 31 ο δεύτερος. Κι οι δύο εξέπληξαν ακολουθώντας το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο, αγνοώντας αυτά των κομματικών τους (άλλοτε;) επιλογών. Αυτά ωστόσο έχει η πολιτική, κυρίως σήμερα που κανείς πια δεν είναι σίγουρος για κανένα.

Μπορεί ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης να δυσαρέστησε την παράταξη Πατούλη λόγω της καθυστερημένης προσέλευσής του στη εκλογή για την ΠΕΔ με αποτέλεσμα να χαθεί μια έδρα, αλλά στην εκλογή της ΚΕΔΕ όχι μόνο ήταν συνεπής αλλά μετά την ανέλπιστη αυτοδυναμία, δεν σταμάτησε να ανταλλάσσει γελάκια και πλακίτσες με τον  Γιώργο Πατούλη. Ο κ. Πατούλης ωστόσο είχε κι άλλον επώνυμο απ’ το χώρο της σόου μπιζ υποστηριχτή, το δήμαρχο Στυλίδας  Απόστολο Γκλέτσο με τον οποίο έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Όταν τάζεις προεκλογικά, όταν δηλώνεις εξαφάνιση των ΧΥΤΑ μετεκλογικά ενώ έχεις αναλάβει τη διοίκηση της Περιφέρειας, τότε συντρόφισσα Ρένα, ετοιμάσου να δεχτείς πυρά όσων, άλλα περίμεναν από σένα κι άλλα βλέπουν να κάνεις.

Ο λόγος για τους κατοίκους του Γραμματικού που μπήκαν στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου και αποδοκίμασαν τη νέα Περιφερειακή αρχή για αθέτηση προεκλογικών δεσμεύσεων, όταν υπερψήφισαν τη δαπάνη των 2 εκατομμυρίων ευρώ για  συνέχιση των έργων στο ΧΥΤΑ Γραμματικού. 

Αλλά και την προσωπική επίθεση της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στη Ρένα Δούρου, που δεν ‘’έσκισε’’ την προκήρυξη διαγωνισμού ανάθεσης καθαριότητας σε ιδιωτική εταιρεία η οποία έχει ξεκινήσει επί Σγουρού και ‘’τρέχει’’ κανονικά, ενώ προεκλογικά στεκόταν στο πλευρό των απολυμένων καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών.  

 

 

 

 

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα