24.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Δροσούπολης του Δήμου Άνω Λιοσίων έλαβε χώρα η ορκωμοσία των μελών του 2ου αιρετού Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής και υπογράφηκε, όπως προβλέπεται, από τους αιρετούς εκπροσώπους το πρωτόκολλο ορκωμοσίας στις 27/08/14.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως Αθηναγόρας, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Δραγασάκης, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας, ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Γλέζος και ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντής, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Βίτσας, ο εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης, οι ανεξάρτητοι βουλευτές Χ. Γιαταγάνα, Β. Οικονόμου, οι Δήμαρχοι: Αθηναίων- Γ. Καμίνης, Πειραιά- Γ. Μώραλης, Αιγάλεω –Δ. Μπίρμπας, Μαραθώνα- Ηλ. Ψηνάκης, Κρωπίας- Δ. Κιούσης, Ν. Φιλαδέλφειας- Ά. Βασιλόπουλος, Βύρωνα- Ά. Κατωπόδης, Μάνδρας-Ειδυλλίας- Γ. Δρίκος, Μοσχάτου-Ταύρου- Α. Ευθυμίου, Παλλήνης- Θ. Ζούτσος, Νίκαιας-Ρέντη- Γ. Ιωακειμίδης, Αγίας Βαρβάρας- Γ. Καπλάνης, Μεταμόρφωσης- Μ. Καρπέτας,  Γαλατσίου- Γ. Μαρκόπουλος, Ασπροπύργου- Ν. Μελετίου, Αιγάλεω- Δ. Μπίρμπας, Φυλής- Χ. Παππούς, Αμαρουσίου- Γ. Πατούλης, Αγ. Αναργύρων-Καματερού- Ν. Σαράντης, Νέας Σμύρνης- Στ. Τζουλάκης, ο πρώην Δήμαρχος Φυλής- Δ. Μπουραΐμης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων- Γ. Σακκελαρίδης.

Ακόμα παρέστησαν: ο Διπλωματικός Διευθυντής του Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Μπίτσιος, ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Ν. Φώσκολος, ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Ορθόδοξων Αρμενίων Α. Αβακιάν, ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα Π. Καρβούνης, ο καθηγητής και εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου Σπ. Φλογαΐτης, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Β. Ανεμοδουρά, ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Β. Κορκίδης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων Στρ. Παραδιάς, ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λ. Ρακιντζής, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων της ΕΡΤ Π. Καλφαγιάννης, η Πρόεδρος των Special Olympics Γ. Δεσποτοπούλου, η Πρόεδρος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Δ. Αλμπάνη, η Πρόεδρος του Ιδρύματος «Το σπίτι του Ηθοποιού» Ά. Φόνσου, Πρέσβεις, εκπρόσωποι Οργανισμών, Επιμελητηρίων, Συλλόγων και άλλων Αρχών και Φορέων, ενώ ο Πρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Β’ Αθήνας κ. Ευ. Μεϊμαράκης μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς και τις ευχές της Κυβέρνησης.  

 

Creative People

Τελευταία Νέα

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα