21.8 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΠΡΟΧΩΡΑ Η ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ 2Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ.

ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ 2Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ.

Μετά την ενίσχυση της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου με τρεις μετακλητούς υπαλλήλους αποδεδειγμένης εμπειρίας (αναμένεται ακόμα ένας) και τη επιστροφή μια υπαλλήλου που βρίσκεται σε γονική άδεια, συν του ότι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παναγιώτης Καλφαντής κι ο συνάδελφός του κ. Βαγγέλης Μπουρνούς, έχουν εμπειρία λόγω ειδικότητας και προϋπηρεσίας σε μελέτες έργων, άνοιξε ο δρόμος για να προχωρήσουν μελέτες που βρίσκονταν σε πρώιμο στάδιο.

Μια απ’ αυτές η μελέτη για το 2ο γυμνάσιο Ραφήνας, στη Διασταύρωση, προχωρά τάχιστα προς ωρίμανση απ’ τον καθ’ ύλη υπεύθυνο αντιδήμαρχο. Ο κ. Καλφαντής συναντήθηκε με την Δ/ντρια Μελετών κα Γαλάνη στις ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ., όπου ενεργοποιήθηκε ο φάκελος του έργου και συζητήθηκαν οι δυνατότητες χρηματοδότησης.

 Από πλευράς του Δήμου αναλήφθηκε η δέσμευση να συντάξει στατική και ηλεκτρομηχανική μελέτη τις οποίες έχει ήδη συμπεριλάβει στον προϋπολογισμό του 2015 ώστε να δημοπρατηθεί το κτίριο.

Μια ευχάριστη εξέλιξη που όταν υλοποιηθεί η κατασκευή του έργου, θα ανακουφιστούν οι ανάγκες της μαθητικής κοινότητας, καθώς όλο και περισσότερα παιδιά ακολουθούν τη δημόσια εκπαίδευση, λόγω της οικονομικής συγκυρίας και της αύξησης του πληθυσμού στην εν λόγω περιοχή. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα