17.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΕΔΣΝΑ

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΕΔΣΝΑ

Πρώτη και καλή για την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, η συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής του ΕΔΣΝΑ στην οποία προέδρευσε σήμερα Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, όπου ελήφθησαν ομόφωνα όλες οι αποφάσεις. Αξιοπρόσεκτο επίσης ότι η συνεδρίαση διεξήχθη, για πρώτη φορά, παρουσία δημοσιογράφου και πολίτη.

Ειδικότερα, η Εκτελεστική Επιτροπή  του Συνδέσμου ομόφωνα επιβεβαίωσε την πολιτική βούληση, την οποία εξέφρασε η πρόεδρος, σχετικά με την κατάργηση των τεσσάρων διαγωνισμών για την κατασκευή εργοστασίων επεξεργασίας απορριμμάτων με Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ). Το θέμα έθεσε εκτός ημερησίας διάταξης η πρόεδρος, που τόνισε ότι στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση θα τεθεί το θέμα προκειμένου να ληφθεί απόφαση.

Σε ό,τι αφορά στα ζητήματα της ημερήσιας διάταξης, ομόφωνα ελήφθη η απόφαση για σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης με το Δήμο Ύδρας για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση του Χ.Α.Δ.Α., κατασκευή της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων και της Μονάδας Διάθεσης Υπολειμμάτων Δήμου Ύδρας» στο πλαίσιο των χρηματοδοτικών προγραμμάτων του ΕΠΠΕΡΑΑ.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα