25.7 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣΤΗ ΠΑΡΟ Ο ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ

ΣΤΗ ΠΑΡΟ Ο ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ

Κατά την επίσκεψη του στη Πάρο, το Σάββατο 25/02/2017, ο υποψήφιος  βουλευτής ΝΔ Νομού Κυκλάδων, ιατρός κ. Γ. Χριστόπουλος με τη Βουλευτή Β’ Αθηνών ΝΔ κ. Βούλτεψη Σοφία, προσκεκλημένοι από την Προέδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Πάρου –Αντιπάρου κ. Ι. Χατζηγεωργίου, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Πάρου κ.Μ. Κωβαίο όπως και τον Έπαρχο της νήσου κ. Κ. Μπιζά.

Παρουσία και άλλων τοπικών παραγόντων του Δήμου Πάρου, αλλά και σε προσωπική επαφή που είχε ο κ. Χριστόπουλος με τον Αντιδήμαρχο Αντιπάρου κ. Βασιλόπουλο στο ομώνυμο νησί, ενημερώθηκε και συζήτησε θέματα για προβλήματα που αντιμετωπίζει  η περιφέρεια.

Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στα θέματα Υγείας που αντιμετωπίζουν τοπικά, η έλλειψη των ιατρών με μάχιμες ειδικότητες και η στελέχωση του Κ. Υγείας με συμβεβλημένους ιατρούς του ΕΟΠΠΥ.

Επίσης στην ολοκλήρωση του Αεροδρομίου ώστε να δημιουργηθεί ένας Αερολιμένας  Διεθνών προδιαγραφών.

Στη συνάντηση του με τον Έπαρχο, ενημερώθηκε για τα προβλήματα  που αντιμετωπίζουν γενικά οι Κυκλάδες όπως το πρόσφατο θέμα που προέκυψε με τις ανεμογεννήτριες.

Εντύπωση προκάλεσε η επίσκεψη του υπ. βουλευτή κ. Χριστοπούλου, στον Οίκο Ευγηρίας «Παναγία Εκατονταπυλιανή» με ικανοποίηση αποκόμισε την καλλίτερη εικόνα συγχαίροντας όλους τους απασχολουμένους στο χώρο, τον τόσο ευαίσθητο για την τρίτη ηλικία.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα