31.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΑ – ΔΑΣΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ …. ΤΑ ΦΙΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ...

ΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΑ – ΔΑΣΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ …. ΤΑ ΦΙΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ

Ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής, κ. Γεώργιος Βλάχος, παρακολούθησε τις εργασίες της ημερίδας που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Εξωραϊστικών και Πολιτιστικών Συλλόγων Μαραθώνα και η Συνομοσπονδία Συλλόγων και Φορέων Ανατολικής Αττικής στη Νέα Μάκρη με θέμα: «Τα Ιδιοκτησιακά – Δασικά Προβλήματα της Αττικής και …. τα Φιρμάνια του Σουλτάνου».

Στην ομιλία του ο κ. Βλάχος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις θετικές ρυθμίσεις που ψηφίστηκαν πρόσφατα (ν.4280/2014) και που δίνουν λύσεις σε σημαντικά προβλήματα διαφόρων περιοχών που εκκρεμούσαν από δεκαετίες και κρατούσαν τους πολίτες σε μια ιδιότυπη ομηρία.

Έδωσε διευκρινήσεις για θέματα ιδιοκτησίας καθώς και για εκείνα των χρήσεων γης και ανέδειξε τη δυσκολία κατάρτισης των δασικών χαρτών, λόγω προβλημάτων από την εφαρμογή του νόμου της κας Μπιρμπίλη (ν.3818/2010).

Τέλος, δεσμεύτηκε να προωθήσει τις επιμέρους προτάσεις των τοπικών κοινωνιών σε σχετικά νομοσχέδια που θα έρθουν το επόμενο διάστημα στη Βουλή, ούτως ώστε κάθε φορά που θα γίνονται αντίστοιχες συναντήσεις στο μέλλον, τα προβλήματα των πολιτών της Αττικής να είναι όλο και λιγότερα.

Στη φωτογραφία ο Γιώργος Βλάχος στο βήμα

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα