21.4 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ/ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΥΡΙΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ/ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΥΡΙΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ

Υπογράφηκε στις 14-01-2016 από τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών της Περιφέρειας Αττικής Χρήστο Καραμάνο η σύμβαση ανάθεσης για την συντήρηση ή ανακατασκευή τμημάτων κύριων οδικών αξόνων του Δήμου Αχαρνών προϋπολογισμού 400.000€ (με αναθεώρηση και ΦΠΑ).

Με τη σύμβαση αυτή προβλέπεται η συντήρηση ή ανακατασκευή (ανάλογα με τον βαθμό βλάβης) δρόμων σε εντός σχεδίου περιοχές του Δήμου Αχαρνών. Συγκεκριμένα, θα γίνει η απαιτούμενη εκσκαφή, θα κατασκευαστούν στρώσεις βάσης, υπόβασης και ασφαλτικού που προβλέπει η τυπική διατομή.

  Το συνολικό μήκος των δρόμων προς ανακατασκευή είναι 1425μ., ενώ η συνολική επιφάνεια που πρόκειται να ασφαλτοστρωθεί είναι 12677 τ.μ.

Την Τετάρτη 20-01-2016 θα μεταβούν στον χώρο η επιβλέπουσα του έργου από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων ΠΕ Ανατολικής Αττικής, εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας και ο Δ/ντης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αχαρνών, προκειμένου να γίνει η εγκατάσταση των αναδόχων στο έργο. Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, συμφωνήθηκε να ξεκινήσουν άμεσα όλες οι απαραίτητες προεργασίες (συνεννόηση με ΟΑΣΑ κτλ.) για να μπορέσει να γίνει η υλοποίηση του έργου.

Το χρονοδιάγραμμα της κατασκευής του έργου είναι έξι (6) μήνες και η χρηματοδότησή του γίνεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα