20.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ2ο Νηπιαγωγείο Καλυβίων – Εκτεταμένες καταστροφές από αγνώστους

2ο Νηπιαγωγείο Καλυβίων – Εκτεταμένες καταστροφές από αγνώστους

Εκτεταμένοι βανδαλισμοί σημειώθηκαν στο 2ο Νηπιαγωγείο Καλυβίων από αγνώστους οι οποίοι έσπασαν τζάμια, έβαλαν φωτιές και κατέστρεψαν εξοπλισμό. Η διευθύντρια του σχολείου έχει ήδη ενημερώσει την αστυνομία προκειμένου να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

Από ότι φαίνεται κανένας Δήμος της χώρας δεν έχει τις δυνατότητες να διαφυλάξει την δημοτική περιουσία του. Εδώ έχουμε αναφερθεί πολλές φορές σε περιπτώσεις βανδαλισμών δημοτικών θεάτρων, παιδικών χαρών, οδοφωτισμού και διάφορες άλλες.

Με την Δημοτική Αστυνομία υποστελεχωμένη σε βαθμό ποσοτικής ανυπαρξίας, η προστασία των δημοτικών δημοσίων χώρων δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς την ανάθεση σε ιδιωτικές εταιρίες φύλαξης. Πολλοί δήμοι το κάνουν ήδη, είτε προγραμματίζουν να το κάνουν.

Σε κάθε περίπτωση κάθε φθορά που προξενείται σε δημόσια περιουσία το κόστος το επωμίζεται ο κάθε Έλληνας φορολογούμενος πολίτης. Οι άγνωστοι που προξενούν φθορές, ας αναρωτηθούν ποιος πληρώνει τις ζημιές. Νομίζουν πως βλάπτουν κανέναν άλλο πέρα της δικής τους τσέπης;

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα