16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΑ. Βασιλόπουλος: Ο Μπουρνούς είναι ένας απελπισμένος δήμαρχος! (video)

Α. Βασιλόπουλος: Ο Μπουρνούς είναι ένας απελπισμένος δήμαρχος! (video)

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη Βασιλόπουλου στην εκπομπή «Αντικριστά» του OnCamera.gr με τη Δημοσιογράφο Φωτεινή Νάσσου

Ο υπ. Δήμαρχος Ρ-Π Ανδρέας Βασιλόπουλος σε μια συνέντευξη ποταμό ξετυλίγει το όραμά του για ένα δήμο καινοτομίας, συμμετοχικών διαδικασιών, ένα δήμο δίπλα και όχι απέναντι στις ανάγκες των πολιτών.

Στηλιτεύει τη δημοτική αρχή που έκανε ελάχιστα και προσπαθεί απελπισμένα να οικειοποιηθεί έργα της κεντρικής εξουσίας χωρίς να βρίσκει το τρόπο πως να “κουμπώσουν” στο δήμο.

Ο Ανδρέας παρουσιάζει αναλυτικά ένα άλλο πρόσωπο τοπικής διακυβέρνησης με συμμετοχικό σχεδιασμό, προκειμένου να επιλυθούν βασικά προβλήματα που απαγορεύουν την ανάπτυξη, ενώ επισημαίνει ότι ο δήμος μας δεν έχει ταυτότητα και κάλλιστα πιστεύει ότι μπορεί ν’ αποκτήσει brand name.

«Ο κος Μπουρνούς, είναι ένας απελπισμένος δήμαρχος» τονίζει «επειδή μέχρι τώρα μη έχοντας μια σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση, παραμύθιαζε τον κόσμο ότι δεν έχει αντίπαλο και θα εκλεγεί απ’ την πρώτη Κυριακή και με διαφορά». Αφήνοντας να εννοηθεί ότι τώρα που αντιμετωπίζει σωστό αντίλογο, βλέπει την επικείμενη πτώση του να πλησιάζει.

Έκανε αναλυτική αναφορά στο Μεγάλο Ρέμα Ραφήνας, όπου πρέπει να γίνουν αντιπλημμυρικά έργα σε κάποια σημεία, παράλληλα με μια περιπατική διαδρομή στο μοναδικό οικοσύστημα που πρέπει να διασωθεί.

Αναφέρεται επίσης στην επικοινωνία με τους πολίτες για έργα που τους αφορούν, για ανάδειξη του ρόλου των δύο κοινοτήτων του δήμου – Ραφήνα και Πικέρμι – με περιφερειακό σχεδιασμό ανά περιοχή. Επίσης ανέφερε αναπτυξιακά έργα στο κέντρο της Ραφήνας με πεζοδρόμους, δρόμους ήπιας κυκλοφορίας, χώρους πάρκινγκ κ.α.

Κάλεσε την υπόλοιπη αντιπολίτευση σε συστράτευση, με διαφάνεια, ισοτιμία, συνεργασία, για την ανάπτυξη και τη δημοτική αλλαγή.

Α. Βασιλόπουλος «Ο κ. Μπουρνούς μετά από 7 χρόνια διοίκησης, πάλι υπόσχεται πολλά, ενώ έχει υλοποιήσει ελάχιστα»

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα