12.7 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΑ. Βασιλόπουλος: Προσχηματικός είστε εσείς κ. Μπουρνούς και όχι ο καθηγητής του...

Α. Βασιλόπουλος: Προσχηματικός είστε εσείς κ. Μπουρνούς και όχι ο καθηγητής του Λυκείου

Μπορεί να υπεκφεύγετε κε Μπουρνούς αρνούμενος να απαντήσετε στις ερωτήσεις του υπ. Δημάρχου Ανδρέα Βασιλόπουλου, αλλά τελικά θα υποχρεωθείτε να λογοδοτήσετε για τις απρέπειες σας ενώπιον των δημοτών, των καθηγητών και των μαθητών που σας παρακολουθούν με οργή.

Επικριτική αντίδραση της παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης», εναντίον Μπουρνούς για την «δειλία» ν’ αντιμετωπίσει σε μια διά ζώσης συνεδρίαση την βέβαιη αντιπαράθεση με τον επικεφαλής της Ανδρέα Βασιλόπουλο για τα πρόσφατα γεγονότα της κατάληψης του ΓΕΛ Ραφήνας απ’ τους μαθητές. Ένεκα τούτου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ζήτησε κατ’ απαίτηση Μπουρνούς, η συνεδρίαση της Τρίτης 21/3 να γίνει τηλεφωνικά!

«Μπορεί να υπεκφεύγετε κε Μπουρνούς αρνούμενος να απαντήσετε στις ερωτήσεις του υπ. Δημάρχου Ανδρέα Βασιλόπουλου, αλλά τελικά θα υποχρεωθείτε να λογοδοτήσετε για τις απρέπειες σας ενώπιον των δημοτών, των καθηγητών και των μαθητών που σας παρακολουθούν με οργή» επισημαίνει στην ανακοίνωσή η «Δύναμη Ανάπτυξης».

«Δύναμη Ανάπτυξης»: Ανακοίνωση

Προσχηματικός είστε εσείς κ. Μπουρνούς και όχι ο καθηγητής του Λυκείου

Ανυπόστατα προσχήματα επικαλείται, κατ’ εντολή Μπουρνούς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Για άλλη μια φορά απεμπολεί το θεσμικό ρόλο του υποκύπτοντας στις πιέσεις του Δημάρχου να γίνει τηλεφωνικά η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να αποφύγει την αντιπολίτευση. Μάλιστα φτάνει στο σημείο να επικαλείται το νόμο περί πανδημίας COVID-19, ενώ παντού διεξάγονται κανονικά οι συνεδριάσεις.

Τουλάχιστον ας βρίσκατε κάποιους βάσιμους λόγους και όχι τις διατάξεις του Άρθρου 80 του Ν.4954/2022 που αναφέρεται σε «Λήψη αποφάσεων συλλογικών οργάνων Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθμού κατά το διάστημα ισχύος των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19».

Με τέτοιες προσχηματικές μεθοδεύσεις δεν πρόκειται κ. Μπουρνούς να μας φιμώσετε και θα υποστείτε τον έλεγχο των ενεργειών εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, όποτε αποφασίσετε την δια ζώσης διεξαγωγή του. Γιατί μπορεί να υπεκφεύγετε αρνούμενος να απαντήσετε στις ερωτήσεις του υποψηφίου δημάρχου Ανδρέα Βασιλόπουλου, αλλά τελικά θα υποχρεωθείτε να λογοδοτήσετε για τις απρέπειες σας ενώπιον των δημοτών, των καθηγητών και των μαθητών που σας παρακολουθούν με οργή.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης

Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα