17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑνακαίνιση κτιρίου Δ/ΝΣΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ / Ενημέρωση κοινού

Ανακαίνιση κτιρίου Δ/ΝΣΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ / Ενημέρωση κοινού

Με παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Θανάση Αυγερινού πραγματοποιούνται εργασίες ανακαίνισης και αναβάθμισης του κτιρίου της Δ/ΝΣΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ στο Σταυρό Αγ. Παρασκευής.

Προς ενημέρωση του κοινού :

Χρόνια προβλήματα σε σχέση με την λειτουργικότητα αλλά και την γενικότερη κατάσταση του κτιρίου, που ταλάνιζαν τόσο τους εργαζόμενους όσο και το κοινό της Δ/ΝΣΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, που βρίσκεται στην οδό Κλεισθένους 35 στο Σταυρό της Αγ. Παρασκευής, επιλύει πλέον η παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Θανάση Αυγερινού για ανακαίνιση και αναβάθμιση του κτιρίου της Δ/νσης, σε συνεργασία με τον Διευθυντή της Υπηρεσίας Χρήστο Νταή.

Καθότι οι εργασίες συνεχίζονται απρόσκοπτα και λόγω του γεγονότος ότι η  εγκατάσταση ηλεκτρολογικής υποδομής που έχει δρομολογηθεί προσεχώς, πρόκειται να διαρκέσει τέσσερις (4) ημέρες, ήτοι από Πέμπτη 17/12 έως και Κυριακή 20/12, απαιτείται η Υπηρεσία να υπολειτουργήσει για την Πέμπτη 17/12/2020 & Παρασκευή 18/12/2020 προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Ως εκ τούτου, για τις δύο αυτές ημέρες, η Υπηρεσία θα εξυπηρετήσει τα απολύτως αναγκαία αιτήματα των πολιτών που ήδη έχουν προγραμματιστεί.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα