16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΑνοιχτή προεκλογική ετοιμασία κλειστού πυρήνα του υπ. Δημάρχου Ανδρέα Βασιλόπουλου

Ανοιχτή προεκλογική ετοιμασία κλειστού πυρήνα του υπ. Δημάρχου Ανδρέα Βασιλόπουλου

Α. Βασιλόπουλος: «Σας θέλω όλους κοντά μου, δίπλα μου, μαζί να προβληματιστούμε, να σχεδιάσουμε, να υλοποιήσουμε, να καταφέρουμε να κάνουμε το δήμο μας αντάξιο της εποχής μας!»

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος εγκαινίασε ένα ολοκαίνουργο μοντέλο προεκλογικής ετοιμασίας, με την πρώτη συγκέντρωση κλειστού πυρήνα υποψηφίων συμβούλων και υποστηριχτών του σε κεντρικό μαγαζί εστίασης (Riva Sea View) με φόντο το λιμάνι της Ραφήνας, χτες Τετάρτη βράδυ, δίνοντας μορφή στη νέα εποχή της τοπικής πολιτικής.

Σύμφωνα με τον κο Βασιλόπουλο όλα τα θέματα της προεκλογικής του ετοιμασίας δεν πρέπει να γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες και υπόγειες διαβουλεύσεις. Πιστεύω του η διαφάνεια, που πρέπει να ξεκινά απ’ την δημόσια παρουσία αρχικά ενός κλειστού πυρήνα πολιτών που απαρτίζουν την καρδιά της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης». Των υποψηφίων και των πολιτών που θα δώσουν το νικηφόρο αγώνα, πάνω σ’ ένα προεκλογικό σχεδιασμό, στον οποίο θα συνεισφέρουν όλοι.

Συζητήθηκαν ανοιχτά τα πολλά προβλήματα που κρατούν το δήμο στάσιμο και χωρίς προοπτική υγιούς ανάπτυξης και καινοτομίας όπως συμβαίνει σε άλλους δήμους της Αττικής, κι άλλα που ανέπτυξε ο υπ. δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος, όσο κι οι συμμετέχοντες που κατέθεσαν θέματα της καθημερινότητας που βιώνουν.

Οι απόψεις, οι προτάσεις και οι λύσεις που πρέπει να δοθούν, η δημιουργία τομέων εργασίας από εξειδικευμένους συμπολίτες, ώστε ο δήμος να προχωρήσει στους τομείς της καινοτομίας και της ανάπτυξης που τόσο έχει ανάγκη, ζητήθηκε απ’ τον Ανδρέα.

«Σας θέλω όλους κοντά μου, δίπλα μου, μαζί να προβληματιστούμε, να σχεδιάσουμε, να υλοποιήσουμε, να καταφέρουμε να κάνουμε το δήμο μας αντάξιο της εποχής μας» τόνισε  ο Ανδρέας. Κι η ανταπόκριση των συμπολιτών μας άμεση στο διάλογο που ακολούθησε.

ΥΓ. Θα ακολουθήσει εκτενές ρεπορτάζ με όσα ειπώθηκαν κατά την ενδιαφέρουσα πολύωρη συζήτηση.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα