18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑπέχθεια Μπουρνούς για τα αδέσποτα ζώα – Αποποιείται υποχρεώσεις εκ του νόμου...

Απέχθεια Μπουρνούς για τα αδέσποτα ζώα – Αποποιείται υποχρεώσεις εκ του νόμου υπέρ της προστασίας τους (βίντεο)

"Τρικυμία εν κρανίω" για τον κ. Μπουρνούς σχετικά με τα αδέσποτα!

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Δύναμης Ανάπτυξης», Κυριάκος Μαϊόπουλος και Νικόλαος Ψαρρός, σχολιάζουν τις δηλώσεις του Μπουρνούς και του υπενθυμίζουν τις υποχρεώσεις του απέναντι στα αδέσποτα.

Δείτε το video εδώ.

“Τρικυμία εν κρανίω” για τον κ. Μπουρνούς σχετικά με τα αδέσποτα!

Ένας πολιτικά αδίστακτος Μπουρνούς, αφού διέθεσε 8.060,00€ από το ταμείο του δήμου, για να πληρώσει ένα υπερκοστολογημένο γατόσπιτο, συνεχίζει την πολιτικά ξεδιάντροπη τακτική του απέναντι στα αδέσποτα λέγοντας “…ο ρόλος του δήμου δεν είναι ούτε να κάνει στειρώσεις, δεν είναι ούτε να παίρνει φαρασάκια, ούτε να παίρνει τροφές, ούτε να παίρνει σπίτια για σκυλιά ή για γάτες…”.
Η κραυγαλέα περιφρόνηση του νόμου, καθώς και η συντριπτική δημόσια κατακραυγή ενάντια στις πράξεις του, αποκαλύπτουν έναν άνθρωπο που κάνει ό,τι θέλει, ερμηνεύοντας τον νόμο σύμφωνα με τις δικές του εγωιστικές επιθυμίες.

Υποχρεώσεις που προκύπτουν από την υφιστάμενη νομοθεσία. Είναι καιρός ο κ. Μπουρνούς να ξυπνήσει και να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι υπεράνω του νόμου και ότι η φιλοζωία δεν είναι κάτι απόμακρο, καθώς το επίπεδο ενός δήμου κρίνεται και από το επίπεδο φιλοζωίας που έχει ο δήμος.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης

Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα