17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΑποκάλυψη: Παράνομες ταφές με υπογραφή Δήμητρας Τσεβά (φωτό)

Αποκάλυψη: Παράνομες ταφές με υπογραφή Δήμητρας Τσεβά (φωτό)

Ας μη σπεύσουν Μπουρνούς και Τσεβά ν’ αμφισβητήσουν την αλήθεια των γραφομένων γιατί «μιλούν» τα μνήματα που υπάρχουν στην επέκταση του κοιμητηρίου κι είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας των καταγγελλομένων, όπως και το βίντεο με τους επίμαχους διαλόγους της συγκεκριμένης συνεδρίασης.

Απανωτές γκάφες της Δήμητρας Τσεβά στη συνεδρίαση του Σώματος στις 9 Φεβρουαρίου, που προκάλεσαν την ειρωνεία του δημάρχου όταν του είπε «δεν είστε εκλεγμένος(!) εμείς σας βγάλαμε» ή όταν μπέρδεψε τα ποσά των τόκων ενός δανείου, εκατομμυρίου, σε εκατομμύρια αντί χιλιάδες ευρώ.

Σπουδαιότερη όλων όμως η γκάφα ολκής που διέπραξε όταν αποκάλυψε ότι έγιναν παράνομες ταφές στην χωρίς αδειοδότηση επέκταση του κοιμητηρίου, όπου ο δήμαρχος της υπενθύμισε απόρριψη οστών απ’ το οστεοφυλάκιο. Απίστευτες αποκαλύψεις που δείχνουν δύο συνενόχους σε ασεβείς προς τους νεκρούς και τους οικείους τους πράξεις.

Ειρωνεία της τύχης

Η κα Τσεβά γύρισε προς το μέρος του Ανδρέα Βασιλόπουλου και κραδαίνοντας τα χαρτιά που κρατούσε όπου αναφέρονταν οι παράνομες ταφές στην μη αδειοδοτημένη επέκταση του κοιμητηρίου, λέγοντας «Ορίστε δεν πήρατε είδηση τι έγινε!». Βεβαίως η κα Τσεβά «ξέχασε» ότι ήταν η ίδια που όχι μόνο γνώριζε, αλλά εκτέλεσε και υπέγραψε τις παράνομες ταφές.

Βέβαια η ολική αναφορά-τοποθέτησή της επί του θέματος απαντήθηκε με ειρωνικό ύφος απ’ τον κο Μπουρνούς, ο οποίος επιπροσθέτως της υπενθύμισε ότι ο ίδιος την «ξελάσπωσε» απ’ τις περίεργες «εξαφανίσεις» οστών απ’ το οστεοθυλάκιο.

Γεγονότα που αποδεικνύουν τη συνενοχή Τσεβά σε κάθε έκνομη ενέργεια του δημάρχου που υπηρέτησε πιστά μέχρι το Νοέμβριο που αποχώρησε διεκδικώντας μάλιστα το δήμο.

Κι ας μη σπεύσουν Μπουρνούς και Τσεβά ν’ αμφισβητήσουν την αλήθεια των γραφομένων γιατί “μιλούν” τα μνήματα που υπάρχουν στην επέκταση του κοιμητηρίου κι είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας των καταγγελομένων, όπως και το βίντεο με τους επίμαχους διαλόγους της συγκεκριμένης συνεδρίασης.

Όσο για τον κο Μπουρνούς ο οποίος δήλωσε στην εν λόγω συνεδρίαση του Σώματος ότι δύο μέρες πριν, δηλ. στις 7 Φεβρουαρίου έλαβε την αδειοδότηση της επέκτασης του κοιμητηρίου, καλό είναι να το αποδείξει παρουσιάζοντας τα σχετικά έγγραφα, ειδάλλως θα θεωρηθεί ακόμα ένα απ’ τα πολλαπλά ψέματα που αραδιάζει συνεχώς.

Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση του αντιδημάρχου κου Πάντζα που ανέλαβε και καθήκοντα του κοιμητηρίου, ώστε να μη βρεθεί υπόλογος σε κάτι που μέχρι τώρα δεν φέρει ευθύνη.

Εικόνες τάφων στην επέκταση του κομητηρίου Ραφήνας.

Ζητούμενο αν αδειοδοτήθηκε η εν λόγω επέκταση. Να σημειωθεί ότι ο Θανάσης Αδαμόπουλος ως κοινοτάρχης Πικερμίου κατηγορήθηκε για παράνομες ταφές που έκανε στο μη αδειοδοτημένο νέο κοιμητήριο Πικερμίου. Μεταξύ των κατηγόρων του κι ο κος Μπουρνούς, ο οποίος σήμερα κάνει ακριβώς το ίδιο χωρίς καμία ενσυναίσθηση της πράξης του.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα