15.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔήμος Παιανίας: Ανοίγει ο δρόμος για τις αποκαταστάσεις στα Γλυκά Νερά -...

Δήμος Παιανίας: Ανοίγει ο δρόμος για τις αποκαταστάσεις στα Γλυκά Νερά – Προκηρύσσονται οι διαγωνισμοί για την αποχέτευση

Ευρεία σύσκεψη για την εξέλιξη των έργων αποχέτευσης στον Δήμο Παιανίας πραγματοποιήθηκε στην ΕΥΔΑΠ παρουσία του προέδρου της εταιρείας Γ. Στεργίου, του διευθύνοντα συμβούλου Χαράλαμπου Σαχίνη, της Γενικής Διευθύντριας Μεγάλων Έργων Γεωργίας Στεφανάκου και υψηλόβαθμων στελεχών με τη συμμετοχή του Δημάρχου Παιανίας Ισίδωρου Μάδη και της γενικής γραμματέως Φωτεινής Τολούδη.
Όπως προέκυψε από τη σύσκεψη έχουν δρομολογηθεί όλες οι διαδικασίες και τους επόμενους μήνες προκηρύσσεται ο διαγωνισμός για το έργο της αποχέτευσης στη ΔΕ Παιανίας ενώ αμέσως μετά θα προκηρυχθεί και ο αντίστοιχος διαγωνισμός για τη ΔΕ Γλυκών Νερών.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΕΥΔΑΠ, στο έργο των Γλυκών Νερών εντάσσεται η Βόρεια Γειτονιά ενώ συντάσσεται νέα μελέτη για τη περιοχή Παναγίτσα στο Φούρεσι για την οποία δεν είχε προβλεφθεί κατά το παρελθόν η κατασκευή δικτύου αποχέτευσης.
Εξίσου σημαντικό, τις επόμενες μέρες ολοκληρώνεται η παράδοση παραλαβής του ολοκληρωμένου τμήματος του έργου στα Γλυκά Νερά και ανοίγει ο δρόμος για τον Δήμο Παιανίας να εκτελέσει το έργο αποκατάστασης του οδικού δικτύου για το οποίο έχει ολοκληρωθεί και ο διαγωνισμός. Έως τέλος Μαρτίου αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο και η εγκατάστασή του.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα