24.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔήμος Παιανίας: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Δήμος Παιανίας: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Δήμος Παιανίας: Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας – Ισ. Μάδης: Δεν επιτρέπεται χαλαρότητα στην προσπάθειά μας

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Δήμος Παιανίας σε μια εκδήλωση που καθιέρωσε μετά την εκλογή του το 2019 ο Δήμαρχος Ισίδωρος Μάδης. Παρουσία του συνόλου των εργαζομένων ο Ισίδωρος Μάδης μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται στον Δήμο Παιανίας, εκτιμώντας πως αυτή είναι προς τη σωστή κατεύθυνση ενώ τόνισε πως δεν επιτρέπεται εφησυχασμός ή χαλαρότητα.

«Παρατηρώ μια κοιλιά μετά τις εορτές η οποία θα πρέπει να διορθωθεί έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι προς όφελος της κοινωνίας» είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Παιανίας εξηγώντας πως ναι μεν ο δήμος δεν μπορεί να μοιράσει χρήμα και να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων, μπορεί όμως να παρέμβει μέσα από δράσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Υπενθύμισε πως η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί δική του επιθυμία η οποία δεν χρηματοδοτείται από πόρους του Δήμου Παιανίας, «δεν είναι επιλέξιμη δαπάνη» είπε χαρακτηριστικά, αλλά από δωρεά του επίτιμου δημότη της πόλης κ. Αθανάσιου Μαρτίνου, με στόχο η διοίκηση και οι εργαζόμενοι να έρχονται πιο κοντά.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα