18.2 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔήμος Παλλήνης: 6ος Σχολικός Μαραθώνιος Ανακύκλωσης

Δήμος Παλλήνης: 6ος Σχολικός Μαραθώνιος Ανακύκλωσης

Ο Περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής και μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Γιάννης Σμέρος, παρέστη χθες σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Παλλήνης, για την προώθηση της ορθής ανακύκλωσης, στους πολίτες του αύριο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που συντόνισε η Αντιδήμαρχος Περιβαλλοντικής Πολιτικής, αρμόδια για το πρόγραμμα Followgreen, κα Πόπη Ζινέλη, βραβεύθηκαν οι μαθητές και τα σχολεία του Δήμου Παλλήνης, που συμμετείχαν στον 6ο Μαραθώνιο Ανακύκλωσης, στον οποίο οι μαθητές της Ανθούσας, του Γέρακα και της Παλλήνης κατάφεραν να ανακυκλώσουν πάνω από 16.000 κιλά υλικών.

Στο χαιρετισμό του, αφού συνεχάρη τη Δημοτική Αρχή, το Δήμαρχο Θανάση Ζούτσο, την Αντιδήμαρχο και την εκπαιδευτική κοινότητα για την συμμετοχή και τη βράβευση τους, δήλωσε: “Η ανταπόκριση των μαθητών, των γονέων και των εκπαιδευτικών στο κάλεσμα για την ανακύκλωση, είναι παραπάνω από ελπιδοφόρα. Εδραιώνει την ελπίδα όλων μας για ένα καλύτερο μέλλον για τον πλανήτη μας, όπου δεν θα σπαταλώνται οι φυσικοί πόροι του, αλλά θα αντιμετωπίζονται με σεβασμό. Η ανακύκλωση συμβάλλει στη βιώσιμη ανάπτυξη από περιβαλλοντική, οικονομική αλλά και κοινωνική σκοπιά, καθώς αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση για τη διαχείριση των αποβλήτων”.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα