17.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔήμος Ρ-Π: Εκσυγχρονισμός στόλου οχημάτων

Δήμος Ρ-Π: Εκσυγχρονισμός στόλου οχημάτων

Παραλαβή οχημάτων για τον εκσυγχρονισμό του στόλου των οχημάτων και την ενίσχυση των υπηρεσιών ηλεκτροφωτισμού και πρασίνου

Με σταθερά την πολιτική εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών καθώς του στόλου των οχημάτων, στην κατεύθυνση της ασφάλειας των εργαζομένων του Δήμου μας και της βελτίωσης της εξυπηρέτησης των πολιτών, αλλά και με στόχο την ενίσχυση των νευραλγικών τομέων ύδρευσης και ηλεκτροφωτισμού, ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου παρέλαβε δύο οχήματα VAN ενώ το επόμενο διάστημα αναμένονται ακόμη ένα ανάλογο όχημα καθώς και ένα καλαθοφόρο ανυψωτικό.

Η προμήθεια των εν λόγω οχημάτων, συνολικού ύψους 198.772,00 ευρώ   συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. που έγινε με ανοιχτό διαγωνισμό, με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, κρίθηκε ιδιαιτέρως απαραίτητη και αναγκαία ενώ υλοποιήθηκε σε συνεργασία της Διοίκησης του Δήμου κατόπιν εμπεριστατωμένων εισηγήσεων και μελετών από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ VAN

Τα δύο οχήματα VAN που παραλήφθηκαν καθώς και ακόμη ένα που αναμένεται το επόμενο διάστημα όπως αναφέρονται στον παραπάνω πίνακα, είναι καινούρια, αμεταχείριστα και θα χρησιμοποιούνται για μεταφορά προσωπικού καθώς και  υλικών – εργαλείων των υπηρεσιών του Δήμου μας.

Ειδικότερα πρόκειται για κλειστού τύπου VAN μικρής κατηγορίας, με τρεις (3) θέσεις στην καμπίνα δυο (2) πλαϊνές πόρτες καμπίνας, μια (1) πλαϊνή συρόμενη πόρτα του χώρου μεταφοράς στο πίσω μέρος της καμπίνας του οχήματος καθώς και μια (1) πόρτα του χώρου μεταφοράς στο πίσω μέρος της καμπίνας του οχήματος διπλά ανοιγόμενη. Τα οχήματα είναι πετρελαιοκίνητα αναγνωρισμένου κατασκευαστή.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟΥ

Επίσης το επόμενο διάστημα αναμένεται η παραλαβή ενός καινούριου και αμεταχείριστου τηλεσκοπικού και ανυψωτικού καλαθοφόρου οχήματος. Θα χρησιμοποιείται αφενός για τη συντήρηση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου και αφετέρου για τη συντήρηση πρασίνου. Επιπλέον θα είναι πετρελαιοκίνητο, αναγνωρισμένου κατασκευαστή ενώ θα διαθέτει ανυψούμενο μονωμένο καλάθι εργασίας με τηλεσκοπικό βραχίονα.

Ο τηλεσκοπικός μηχανισμός θα αποτελείται από τρεις δοκούς. Θα φέρει σύστημα ανύψωσης καλαθιού δύο (2) ατόμων και θα είναι κατάλληλος για εργασίες σε ύψος τουλάχιστον 15,5m  από το έδαφος. Με την παραλαβή των νέων οχημάτων ο στόλος του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου εκσυγχρονίζεται ενώ οι υπηρεσίες ηλεκτροφωτισμού και πρασίνου ενισχύονται προς όφελος των πολιτών.

Όμως δεν σταματάμε εδώ.

Η δημοτική αρχή και η Διοίκηση του Δήμου θα εξακολουθήσουν να μεριμνούν και να βελτιώνουν τις υπηρεσίες, υιοθετώντας στο μέτρο του δυνατού λύσεις, οι οποίες εκσυγχρονίζουν τον εξοπλισμό και αυξάνουν την αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα των αναγκαίων παρεμβάσεων για ένα ποιοτικότερο Δήμο.

Δελτίο τύπου

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα