18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΔήμος Ρ-Π: Μέγα κατόρθωμα Τσεβά ν' απογυμνώνεται απ' τους αρίστους συνεργάτες της!

Δήμος Ρ-Π: Μέγα κατόρθωμα Τσεβά ν’ απογυμνώνεται απ’ τους αρίστους συνεργάτες της!

Το ότι η Δήμητρα Τσεβά αθέτησε την υπογραφή της στις προεκλογικές συμφωνίες της ήταν κάτι που περιμέναμε, το ν’ απομακρύνει από κοντά της άτομα της απόλυτης εμπιστοσύνης της είναι κάτι που μας ξεπερνά.

Υποκλινόμαστε στην ικανότητα της Δήμητρας Τσεβά ν’ απομακρύνει από κοντά της στενούς κι έμπιστους συνεργάτες – υποψηφίους της, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην εξυγίανση του δήμου. Κεραυνός εν αιθρία η παραίτηση της ικανότατης ειδικής συμβούλου Αλεξάνδρας Σκαμάγκα που είχε ορίσει στον τομέα τεχνικών ζητημάτων.

Το ότι αθέτησε την υπογραφή της στις προεκλογικές συμφωνίες της, ήταν κάτι που περιμέναμε, το ν’ απομακρύνει από κοντά της άτομα της απόλυτης εμπιστοσύνης της είναι κάτι που μας ξεπερνά.

Εκτός κι αν έχει αποφασίσει ν’ ακολουθήσει κατά γράμμα την γραμμή Μπουρνούς, την οποία βέβαια συνυπέγραψε ως αντιδήμαρχος επί των οικονομικών. Λυπούμεθα ότι επιβεβαιώνει τους χειρότερους εφιάλτες μας για την πορεία του δήμου, όταν βαδίζει στις ίδιες ράγες που τοποθέτησε ο Μπουρνούς και καταδίκασε η πλειοψηφία των συμπολιτών μας.

Ακολουθεί αναδημοσίευση του oncamera

Παραίτηση – «εξπρές» ειδικής συμβούλου στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου

Δεν είναι λίγοι όσοι περιμένουν τα χειρότερα στη Διοίκηση του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, έτσι όπως συνέβη η αναγκαστική και βεβιασμένη προεκλογική σύμπραξη των Παρατάξεων Τσεβά – Ξηντάρα.

Αυτό που δεν θα περιμέναμε όμως, ήταν η ρήξη στις σχέσεις της νέας Δημάρχου με στενούς της συνεργάτες και μάλιστα τόσο σύντομα!

Ακούσαμε λοιπόν, για παραίτηση της κας Αλεξάνδρας Σκαμάγκα από ειδική σύμβουλος σε τεχνικά ζητήματα και πραγματικά δυσκολευτήκαμε πολύ να πιστέψουμε την είδηση!

Η κα Σκαμάγκα, εκτός από υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Ψηφοδέλτιο της Δήμητρας Τσεβά, ήταν και η έμπιστή της, ενώ ως τέως Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, εξαιρετικά πολύτιμη συνεργάτιδα!

Πώς τα κατάφερε η νεοεκλεγείσα Δήμαρχος και την οδήγησε σε παραίτηση; Μάλλον, διαθέτει «ειδικές ικανότητες»!

Ήδη, μαθαίνουμε ότι γνωστό πρόσωπο της περιοχής εποφθαλμιά την κενή πλέον, θέση ειδικού συμβούλου Τεχνικών Υπηρεσιών κι έχει μάλιστα, πλησιάσει και συζητήσει σχετικά, με τον Αντιδήμαρχο Κώστα Ξηντάρα.

Πηγή: oncamera

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα