19.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΔήμος Ρ-Π: Τα εύσημα στον αντιδήμαρχο καθαριότητας Γιώργο Δουβίτσα

Δήμος Ρ-Π: Τα εύσημα στον αντιδήμαρχο καθαριότητας Γιώργο Δουβίτσα

Οφείλουμε να συγχαρούμε τον αντιδήμαρχο κο Δουβίτσα για την καλή αρχή και να του ευχηθούμε ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ.

Με περισσή ενέργεια ανέλαβε τα καθήκοντά του ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιώργος Δουβίτσας σαν έτοιμος από καιρό.

Η ανάληψη της συγκεκριμένης αντιδημαρχίας απ’ τον κο Δουβίτσα μπορεί να εξέπληξε, καθώς διαθέτει ισχυρό βιογραφικό που θα μπορούσε ν’ αξιοποιηθεί σε πιο «δυνατή» αντιδημαρχία π.χ. οικονομικών, αποδεικνύεται όμως στο πεδίο σοφή επιλογή για τον ίδιο, καθώς τα θέματα καθημερινότητας απασχολούν πολύ περισσότερο τον πολίτη, απ’ οτιδήποτε άλλο ακόμα και σπουδαιότερης σημασίας πρόβλημα.

Στις 16 μέρες μετά την ανάληψη του πόστου που ο ίδιος διάλεξε σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες μας, έχει κάνει αισθητή την παρουσία της υπηρεσίας καθαριότητας σε διάφορες περιοχές του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Περιοχές με πολλά παράπονα για εγκατάλειψη, είδαν επιτέλους τους υπαλλήλους του δήμου ν’ ασχολούνται με την καθαριότητα δρόμων, πάρκων και λοιπών σημείων με συσσωρευμένα απορρίμματα.

Προς επιβεβαίωση η ευχάριστη έκπληξη συμπολίτη – κατοίκου Ντραφίου που συναντήσαμε σήμερα στη Ραφήνα, ο οποίος μας είπε ότι επιτέλους συνεργεία του δήμου ασχολούνται με εκτεταμένο καθαρισμό της περιοχής.

Να σημειώσουμε επίσης ότι ο κος Δουβίτσας πάει εξαιρετικά καλά κι επικοινωνιακά, καθώς είναι ο μοναδικός μέχρι στιγμής που στέλνει δελτία τύπου.

Οφείλουμε να συγχαρούμε τον αντιδήμαρχο κο Δουβίτσα και για τα δελτία τύπου σχετικά με την ανακύκλωση, κάτι που θα βοηθήσει ακόμα και τον πιο αδιάφορο πολίτη ν’ αντιδράσει θετικά συμμετέχοντας στο όλο εγχείρημα και να του ευχηθούμε ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ.

Αναρωτιόμαστε αν υπάρχει γραφείο τύπου στο δήμο, αφού μέχρι στιγμής δεν έχουμε λάβει ούτε ένα ενημερωτικό δελτίο τύπου ούτε καν για την εκλογή Προεδρείου, τον ορισμό αντιδημάρχων, εντεταλμένων συμβούλων κ.λπ. απ’ την νέα διοίκηση – εκτός κι αν υπάρχουν αποκλεισμοί των Μέσων ενημέρωσης ή η φιλοσοφία της νέας δημοτικής αρχής είναι να ψάχνουμε μόνοι τέτοιες ειδήσεις στη Διαύγεια, κάτι που φυσικά κάνουμε κατά την κρίση μας, στα 25 χρόνια που εκπροσωπούμε την τοπική ειδησεογραφία.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα