19.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΔήμος Ρ-Π: Τη φθορά από αμέλεια, βαφτίζει βανδαλισμό ο Μπουρνούς

Δήμος Ρ-Π: Τη φθορά από αμέλεια, βαφτίζει βανδαλισμό ο Μπουρνούς

Διορατικός ο υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος, ανέφερε στη συνεδρίαση Δ.Σ. στις 23/5 επέλαση σκουριάς στις σιδεριές που εμποδίζουν την διέλευση οχημάτων στο Πάρκο Καραμανλή και ζήτησε την άμεση αποκατάσταση

Παντού και πάντα ο κος Μπουρνούς βλέπει βανδαλισμούς για να καλύψει την αδιαφορία του σε προληπτικά μέτρα ώστε η σκουριά που κατατρώει σίδερα ν’ αντιμετωπίζεται πριν τα ρίξει κατά γης.

Αυτή τη φορά παρουσιάζει σαν βανδαλισμό τα κάγκελα που έπεσαν στον περίβολο του Πνευματικού Κέντρου, παρότι η φωτογραφία που ανέβασε στο διαδίκτυο δείχνει ολοκάθαρα τα σημάδια της σκουριάς που κατέφαγαν τα σίδερα και κατ’ επέκταση έσπασαν τα μάρμαρα στα οποία ήταν μπηγμένα.

Δυστυχώς δεν πήρε κανένα μάθημα απ’ την πτώση του αντιδημάρχου Καλλιθέας που σκοτώθηκε πέφτοντας από μπαλκόνι δημοτικού κτιρίου, ακριβώς λόγω της διάβρωσης που είχε υποστεί τα κάγκελο. Ευτυχώς στη δική μας περίπτωση δεν υπήρξε ατύχημα.

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος προειδοποιεί      

Ελάχιστα 24ωρα πριν την ανάδειξη του δήθεν βανδαλισμού απ’ το δήμαρχο, ο Ανδρέας Βασιλόπουλος επισήμανε τη σκουριά που έχει διαβρώσει κιγκλιδώματα στο Πάρκο Καραμανλή ώστε να εμποδίζουν την διέλευση οχημάτων και ζήτησε να αποκατασταθεί η ζημιά προς αποφυγή ατυχήματος καθώς στο σημείο βρίσκονται και πολλά παιδιά.

Ελπίζεται ο κος Μπουρνούς να επιληφθεί του θέματος, καθώς οι καθ’ ύλη υπεύθυνοι δεν παίρνουν πρωτοβουλία αφού ως φαίνεται ο παντοκράτωρ τοπάρχης τους την έχει στερήσει.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα