23.7 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔήμος Σαρωνικού: Ξεκίνησε η παράδοση μασκών στους διευθυντές των σχολείων

Δήμος Σαρωνικού: Ξεκίνησε η παράδοση μασκών στους διευθυντές των σχολείων

“Το απόγευμα θα παραδοθούν οι μάσκες προστασίας στους Διευθυντές των σχολείων”

Ξεκίνησε η διαδικασία παράδοσης των μασκών για την προστασία των μαθητών και των καθηγητών, εν όψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς. Σήμερα παραλήφθηκαν στο δημαρχείο 4.400 μάσκες, οι οποίες διαχωρίστηκαν από δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, ώστε να παραδοθούν στους Διευθυντές των σχολείων.

Είναι γνωστό ότι οι μάσκες θα διανεμηθούν αύριο στους μαθητές, στους οποίους θα δοθούν οδηγίες για την πιστή εφαρμογή των κανόνων καθαριότητας και υγιεινής. Ο Δήμαρχος Πέτρος Φιλίππου δήλωσε σχετικά:

“Είναι πρωτόγνωρος και πραγματικά δύσκολος ο τρόπος που ανοίγουν τα σχολεία, εν μέσω πανδημίας. Είμαι βέβαιος ότι η εκπαιδευτική κοινότητα, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, με τη βοήθεια του Δήμου και των Συλλόγων Γονέων, θα ανταποκριθεί με αίσθημα ευθύνης στις νέες απαιτήσεις για την προστασία της σχολικής κοινότητας. Σε ό,τι αφορά στις μάσκες να υπογραμμίσω αφενός ότι έφτασαν μόλις μία ημέρα πριν το άνοιγμα των σχολείων, αφετέρου ο αριθμός που παρέλαβαν όλοι ο δήμοι αντιστοιχεί σε μία μάσκα ανά μαθητή. Ο δήμος μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να στηρίξει έμπρακτα γονείς, μαθητές και καθηγητές, πραγματοποιώντας πολυάριθμες εργασίες βελτίωσης των σχολικών υποδομών, αλλά και οργανώνοντας με άρτιο τρόπο το πρόγραμμα καθαριότητας των δομών. Διεκδικούμε πάντα την καλύτερη δυνατή θωράκιση της δημόσιας υγείας και την προστασία της υγείας των παιδιών”.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα