31.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΔημόσια παραδοχή ανικανότητας Τσεβά: «Ο δήμος είναι σε απόγνωση!» (βίντεο)

Δημόσια παραδοχή ανικανότητας Τσεβά: «Ο δήμος είναι σε απόγνωση!» (βίντεο)

Αν δεν μπορείτε κ. Τσεβά να περιφρουρήσετε την ασφάλεια των πολίτων ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ πριν είναι πολύ αργά για τις ζωές μας. Αρκετό κακό έχετε κάνει μέχρι τώρα. Υπάρχουν άλλοι ικανότεροι από σας να διοικήσουν τον δήμο μας, που είχε την κακοτυχία ν’ απαλλαγεί απ’ τον προκάτοχό σας, βάζοντας στη θέση του εσάς, κακέκτυπο αυτού που αποσύραμε.

Η λέξη ντροπή δεν είναι ικανή να εκφράσει τα αισθήματα των συμπολιτών μας, όταν για άλλη μια φορά ο δήμος μας γίνεται πρωτοσέλιδο θέμα στο action24 TV λόγω ανικανότητας της δημοτικής αρχής Τσεβά να περιφρουρήσει την ασφάλεια των πολιτών από μια απευκταία πυρκαγιά.

Ο καλός συμπολίτης κ. Ζάνος, κάτοικος Ντραφίου Πικερμίου, δίκαια αγανακτισμένος βλέποντας την περιοχή του γεμάτη προσανάμματα από ξερά κλαδιά στοιβαγμένα σε πάμπολλα σημεία έτοιμα να γίνουν εστίες φωτιάς, τα λέει όλα σε διαδικτυακή σύνδεση με δημοσιογράφους του action24.

Μεγαλύτερη ντροπή τα όσα είπε η Τσεβά, η οποία δήλωσε την ανικανότητά της να διοικήσει ένα δήμο όπως ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου. Να θυμίσουμε ότι ήταν η ίδια που προεκλογικά σε όσες προσπάθειες έγιναν για συνένωση δυνάμεων έλεγε «δεν χαρίζω την Ραφήνα σε κανέναν», επιμένοντας στην υποψηφιότητά της για δήμαρχος αν και παντελώς ανίκανη να διοικήσει. Επίσης μετεκλογικά έσβησε μονοκοντυλιά αιρετούς της μειοψηφίας που θέλουν να βοηθήσουν, όχι την ίδια αλλά τον δήμο απ’ την ολική καταστροφή που τον οδηγεί.

Ένας δρόμος σας μένει κ. Τσεβά η παραίτηση.    

Δήλωση Ανδρέα Βασιλόπουλου γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου:

«Είναι εξοργιστική η δήλωση της ΔΗΜΑΡΧΟΥ κας Τσεβά ότι “ο Δήμος είναι σε απόγνωση”. Ουσιαστικά μας εξηγεί ότι ανέλαβε τη διοίκηση χωρίς σχέδιο, ακόμα και για ένα τόσο γνωστό και μεγάλο πρόβλημα.

Ο συμπολίτης μας κ. Ζάνος δικαίως προχώρησε σε δημόσια καταγγελία για την επικίνδυνη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι οικισμοί του Δήμου μας. Η “άσκηση” είναι όντως δύσκολη για έναν δήμο που είναι απροετοίμαστος, χωρίς σχέδιο, χωρίς κατάλληλα μηχανήματα.

Η ασφάλειά μας για άλλη μία χρονιά βασίζεται στην τύχη».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα