21.4 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔωρεά εταιρείας ΜΕΓΑ στους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Αν. Αττικής

Δωρεά εταιρείας ΜΕΓΑ στους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Αν. Αττικής

Την Τετάρτη 23/6/2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη παρέδωσε στον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών κ. Βάγια Θεόδωρο και στον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Αττικής κ. Βασιλείου Αναστάσιο, παρουσία του Διοικητή των Περιφερειακών Υπηρεσιών Αττικής του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Θεοφιλόπουλο Κων/νο,  9.000 μάσκες και 600 αντισηπτικά προϊόντα, δωρεά της 100% ελληνικής εταιρείας «ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε.», προκειμένου να  εφοδιαστούν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί που ανήκουν στην Π.Ε. Ανατολικής Αττικής.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που εξασφαλίστηκε κατόπιν συντονισμένων ενεργειών του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Θ. Αυγερινού υπό τις οδηγίες του             Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη προκειμένου να στηρίξουν εμπράκτως το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος που επιτελεί ένα δύσκολο έργο αυτό το καλοκαίρι λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία «ΜΕΓΑ», για τη σημαντική αυτή δράση προσφοράς και αλληλεγγύης που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας.

Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Διοίκησης Π.Υ. Ανατολικής Αττικής στο Μαρκόπουλο.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα