19.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΔρ Αθηνά Πρόγιου: Ομιλήτρια σε Επιστημονικό Συνέδριο για Αιρετούς – Τεχνοκράτες &...

Δρ Αθηνά Πρόγιου: Ομιλήτρια σε Επιστημονικό Συνέδριο για Αιρετούς – Τεχνοκράτες & Στελέχη ΟΤΑ / Πολίτης που κοσμεί το Δήμο Ρ-Π

3ο Θεματικό Εργαστήριο: Αθηνά Πρόγιου «Στον δρόμο προς την κλιματική ουδετερότητα: Η περίπτωση του Δήμου Καλαμάτας»

Η Αθηνά Πρόγιου, περιβαντολόγος με διεθνή αναγνώριση, αποτελεί αδιαμφησβήτητο πλεονέκτημα για το δήμο Ραφήνας-Πικερμίου που μένει ανεκμετάλλευτο, όπως αρκετοί συνδημότες με περγαμηνές εξειδίκευσης, που υπό άλλη δημοτική αρχή θα μπορούσαν ν’ αξιοποιηθούν ώστε να οδηγήσουν το δήμο στην εποχή της καινοτομίας και της αειφόρου ανάπτυξης.

Η κα Πρόγιου ως Κοινοτική Σύμβουλος Πικερμίου, μαζί με τον τεχνοκράτη συνάδελφό της Κώστα Κυριαζή, δίνουν συνεχείς μάχες στις συνεδριάσεις του κοινοτικού συμβουλίου, απέναντι σε συναδέλφους τους που ακολουθούν την πεπατημένη υπακούοντας σχεδόν δουλικά, τις αποφάσεις ενός τοπάρχη που ουδόλως ταιριάζει σε μια εποχή που όλα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα σ’ ένα ελπιδοφόρο μέλλον, όπου η καινοτομία πρωτοστατεί.

Η  κα Πρόγιου είναι επίσης υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη «Δύναμη Ανάπτυξης» του υπ. Δημάρχου Ανδρέα Βασιλόπουλου, αποτελώντας έναν απ’ τους ακρογωνιαίους λίθους του οικοδομήματος της αυριανής δημοτικής αρχής, που θα οδηγήσει το δήμο στο μέλλον που αξίζει, δίνοντας  ρηξικέλευθες λύσεις στα πολλά προβλήματα του δήμου.

Η Δρ Αθηνά Πρόγιου, ομιλήτρια στο 3ο Θεματικό Εργαστήριο στο Επιστημονικό Συνέδριο για Αιρετούς – Τεχνοκράτες & Στελέχη ΟΤΑ

Η Δρ. Αθηνά Πρόγιου, ήταν ομιλήτρια στο 3ο Θεματικό Εργαστήριο με θέμα την  «Κλιματική Ουδετερότητα στους ΟΤΑ & Δημοτικά Σχέδια Μείωσης Εκπομπών» του συνεδρίου «Πράσινη Μετάβαση και Κυκλική Οικονομία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Στην ομιλία της με τίτλο: «Στον δρόμο προς την κλιματική ουδετερότητα: Η περίπτωση του Δήμου Καλαμάτας», η Δρ. Αθηνά Πρόγιου παρουσίασε τις εκπομπές θερμοκηπικών αερίων στην περιοχή του Δήμου Καλαμάτας κατά την παρούσα κατάσταση και τις προβλέψεις για το έτος 2030 και αναφέρθηκε σε μέτρα και πολιτικές με στόχο την κλιματική ουδετερότητα.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα