28.5 C
Athens
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΔριμεία κριτική Βασιλόπουλου για αδυναμία κατανόησης προφορικού λόγου απ' την Τσεβά

Δριμεία κριτική Βασιλόπουλου για αδυναμία κατανόησης προφορικού λόγου απ’ την Τσεβά

Ανδρέας Βασιλόπουλος: Αγγίζει πλέον τα όρια του επικίνδυνου η Δήμαρχος να εκπροσωπεί ολόκληρο το Δήμο σε συζητήσεις με θεσμικούς παράγοντες και να μην έχει ούτε ένα άτομο δίπλα της για να καταλαβαίνει τι συζητείται.

Επί έξι μήνες η Τσεβά όχι μόνο δεν μπορεί να κρύψει πίσω από μια μάσκα σιγής την παντελή έλλειψη γνώσης της επί παντός επιστητού, αλλά σε κάθε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της προκαλεί ρωγμές, μέχρι προχθές 31η Μαΐου, που την πέταξε μακριά, όταν ως κύμβαλο αλαλάζον πανηγύρισε τόσο για την απόφασή της να υποβιβάσει την διαπαραταξιακή επιτροπή για το master plan του λιμανιού, όσο και να προτρέξει λέγοντας ότι δεν γίνεται η ΜΕΒΑ στο Πικέρμι.

Άμεση απάντηση Ανδρέα Βασιλόπουλου ο οποίος στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB γράφει:

Παραμένει ο κίνδυνος της ΜΕΒΑ κα Τσεβά, απλά δεν μπορείτε να το καταλάβετε…

Είναι προφανές ότι η κα Τσεβά έχει αδυναμία να κατανοήσει τον προφορικό λόγο. Βλέπουμε την αδυναμία αυτή μέσα στο ΔΣ όταν αδυνατεί να καταλάβει τις ερωτήσεις, όπως για παράδειγμα έγινε και σήμερα (31/5) που επί 20 λεπτά προσπαθούσε όλη η αντιπολίτευση να της εξηγήσει τη διαφορά μεταξύ της διαπαραταξιακής επιτροπής και της ενημερωτικής εκδήλωσης.

Είδαμε όμως και την αδυναμία της να καταλάβει τι της είπε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Γραφάκος. Μέσα από τη «μεγάλη χαρά» ότι συμμετείχε σε ένα συνέδριο, της είπαν ότι δεν προχωρά η διαδικασία έγκρισης της περιβαλλοντικής αδειοδότησης και εκείνη ανακοίνωσε περί «απομάκρυνσης της ΜΕΒΑ από το παλαιό Οινοποιείο επί της Λ. Μαραθώνος στο Πικέρμι».

Αγγίζει πλέον τα όρια του επικίνδυνου η Δήμαρχος να εκπροσωπεί ολόκληρο το Δήμο σε συζητήσεις με θεσμικούς παράγοντες και να μην έχει ούτε ένα άτομο δίπλα της για να καταλαβαίνει τι συζητείται.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα