26.2 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΔριμύ κατηγορώ Βασιλόπουλου εναντίον Τσεβά για προσπάθεια εξαγοράς τοπικών ΜΜΕ

Δριμύ κατηγορώ Βασιλόπουλου εναντίον Τσεβά για προσπάθεια εξαγοράς τοπικών ΜΜΕ

Κυρία Τσεβά δε θα σας σώσουν τα 4.000€ που σκέφτεστε να δώσετε σε τοπικά ΜΜΕ! Απαιτούμε ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στα χρήματα που ετοιμάζεστε να δώσετε σε τοπικά ΜΜΕ

Για Προσπάθεια εξαγοράς των τοπικών ΜΜΕ με δήθεν δαπάνες για έξοδα ενημέρωσης και προβολής πολιτιστικών δράσεων προσπαθεί να επιτύχει η διοίκηση Τσεβά ως τελευταία σανίδα σωτηρίας, κατηγορεί ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Βασιλόπουλος, επικεφαλής ελάσσονος μειοψηφίας την κ. Τσεβά!

Το ερώτημα είναι ποια τοπικά sites θα δεχθούν να εκθειάζουν μία διοίκηση που από το πρώτο εξάμηνο παραπαίει και πηγαίνει από λάθος σε λάθος, με τη μεγαλύτερη μερίδα των πολιτών να έχει αγανακτήσει.
Καλοθελητές βέβαια πάντα υπάρχουν, αλλά η κοινή γνώμη δεν διαμορφώνεται από φτιαχτές ειδήσεις όταν η καθημερινότητα δείχνει άλλα. Σύντομα θα δούμε ποια ΜΜΕ θα λάβουν τα χρήματα και έτσι θα αποκαλυφθούν οι καλοθελητές.

Καταγγέλλουμε ευθέως την κα Τσεβά ότι για τις ανάγκες «άμυνας» του Δήμου στην τεράστια απειλή του Master Plan έλεγε συνεχώς ότι ο Δήμος είναι σε άθλια οικονομική κατάσταση, ενώ για τις ανάγκες «άμυνας» της Δημοτικής Αρχής ο Δήμος αμέσως βρήκε χρήματα.

Καλούμε τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας να πιέσουν τη Δήμαρχο για ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και να απαιτήσουν:

1)  να θέσει διαφανή και σαφή κριτήρια των μέσων ενημέρωσης που θα μοιραστούν τα χρήματα αυτά (π.χ. επισκεψιμότητα, ιστορικότητα, εντοπιότητα της επιχείρησης, κ.λπ.).
2) να ανακοινώσει το σχεδιασμό της δημοσιότητας που επιθυμεί να επιτύχει και το υλικό που θέλει να προβάλλει,
3) να ξεκαθαρίσει ότι ο Δήμος δεν θα πληρώνει για την ανάρτηση των Δελτίων Τύπου που είναι ούτως ή άλλως υποχρέωση των τοπικών ΜΜΕ.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Επικεφαλής Ανδρέας Βασιλόπουλος

Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr

Creative People

Τελευταία Νέα

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα