26.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATURED«Δύναμη Ανάπτυξης» Α. Βασιλόπουλος: Η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας σε συνεργασία με την...

«Δύναμη Ανάπτυξης» Α. Βασιλόπουλος: Η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας σε συνεργασία με την HelpHellas έφτασε στον προορισμό της!

Την αποστολή συνόδευσαν οι υποψήφιοι σύμβουλοι του Ανδρέα, Νικόλας Πετρόπουλος και Νίκος Αργυρός.

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος δεν μένει στα λόγια, αλλά τα υλοποιεί πάραυτα με τη συνδρομή των άξιων στελεχών τόσο του ψηφοδελτίου του, όσο και των οπαδών της παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης».

Στο κάλεσμα για συλλογή Ανθρωπιστικής Βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, αθρόα ήταν η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης απ’ τους κατοίκους του δήμου μας, ώστε το εκλογικό κέντρο της παράταξης στη Ραφήνα, όπου συγκεντρώθηκαν οι προσφορές κι απ’ το Πικέρμι, γέμισε ασφυκτικά.

Στο εκλογικό κέντρο υποψήφιοι σύμβουλοι, εθελοντές συμπολίτες, με πρώτο τον Ανδρέα, ασχολήθηκαν με το αμπαλάρισμα διαχωρίζοντας τις προσφορές ανά είδος. Ο Ανδρέας κι η ομάδα του απευθύνουν ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια!

Σε συνεργασία με την HelpHellas, παρέδωσαν ένα φορτηγό απαραίτητα εφόδια για τους πληγέντες συνανθρώπους μας. Την αποστολή συνόδευσαν οι υποψήφιοι σύμβουλοι του Ανδρέα Νικόλας Πετρόπουλος και Νίκος Αργυρός.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα