18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔύναμη Ανάπτυξης: Αναβάλλεται η πιλοτική δράση θρυμματισμού κλαδεμάτων λόγω καιρικών συνθηκών

Δύναμη Ανάπτυξης: Αναβάλλεται η πιλοτική δράση θρυμματισμού κλαδεμάτων λόγω καιρικών συνθηκών

Ο βροχερός καιρός μπλοκάρει την πιλοτική δράση συλλογής και θρυμματισμού κλαδεμάτων που έχει προαναγγείλει από καιρό ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης» Ανδρέας Βασιλόπουλος. η δράση θα πραγματοποιηθεί μόλις ξαναβγεί ο ήλιος.

Το θετικό της όλης υπόθεσης η συλλογή των κλαδεμάτων που είχαν συγκεντρωθεί σε Ντράφι και Διώνη από συνεργεία του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου και μάλιστα για πρώτη φορά ΔΩΡΕΑΝ.

Συμπέρασμα: Για να κινητοποιηθεί η δημοτική αρχή Μπουρνούς να πράξει τ’ αυτονόητα, όπως η συλλογή κλαδεμάτων δωρεάν, θα πρέπει η παράταξη του κου Βασιλόπουλου να προαναγγέλλει διάφορες καινοτόμες δράσεις. Η δημοτική αρχή ακολουθεί ούτως ή άλλως ασθμαίνοντας και κατά το ήμισυ, δηλαδή μαζεύει κλαδέματα υπογραμμίζουμε δωρεάν, χωρίς να σκεφτεί καν να αξιοποιήσει το προϊόν θρυμματισμού – κομπόστ – ανταποδοτικά προς τους κατοίκους.

Ακολουθεί το δελτίου τύπου της «Δύναμης Ανάπτυξης»

Αναβολή πιλοτικής δράσης συλλογής και θρυμματισμού κλαδεμάτων λόγω καιρικών συνθηκών

Επειδή η δράση συλλογής και θρυμματισμού κλαδεμάτων είναι πιλοτική και στόχος μεταξύ άλλων είναι να εξάγουμε στατιστικά και επιστημονικά αποτελέσματα, είμαστε αναγκασμένοι να την αναβάλουμε λόγω των αναμενόμενων έντονων βροχοπτώσεων και του ποσοστού υγρασίας που θα υπερβαίνει το 80% αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η μηχανή θρυμματισμού δεν μπορεί να επιτύχει το μέγεθος τρίμματος που είναι απαραίτητο για δευτερογενή αξιοποίηση όταν τα ξύλα από τα κλαδέματα είναι εξωτερικά νωπά – βρεγμένα.
Την πρώτη μέρα ηλιοφάνειας η δράση μας θα υλοποιηθεί κανονικά. Θα προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωση και των 54 συμμετεχόντων.

Παρόλα αυτά, χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου κατάφερε να χτενίσει κυριολεκτικά μέσα σε ένα πρωινό Ντράφι και Διώνη, συλλέγοντας τα περισσότερα από τα κλαδέματα που είχατε συγκεντρώσει για τη δράση μας και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ… Ελπίζουμε την επιμέλεια αυτή να την επιδεικνύει και τις υπόλοιπες μέρες του έτους.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα