18.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ«Δύναμη Ανάπτυξης» Ανδρέας Βασιλόπουλος: Έμπρακτη αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

«Δύναμη Ανάπτυξης» Ανδρέας Βασιλόπουλος: Έμπρακτη αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Ανδρέας Βασιλόπουλος: «Ευχαριστώ όλες και όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας. Χάρη στις δικές σας προσφορές ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία».

Μέσα σε ελάχιστες μέρες απ’ την ώρα που ο Ανδρέας ανακοίνωσε ότι η παράταξη “Δύναμη Ανάπτυξης” μαζεύει είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Το Σάββατο 23 του μήνα συγκεντρώθηκαν τόσες πολλές προσφορές στο εκλογικό κέντρο της Ραφήνας, όπου οι εθελοντές-υπ. σύμβουλοι και συνεργάτες, ξεκίνησαν πρωί-πρωί το πακετάρισμα, με πρώτο τον Ανδρέα, για να μπορέσει το φορτίο να φύγει νωρίς το μεσημέρι.

Ωστόσο ήταν τόσες πολλά τα προσφερόμενα είδη που η διαλογή κατ’ είδος και το πακετάρισμα συνεχίστηκε έως αργά οπότε η αποστολή αναβλήθηκε για την επομένη.

«Η αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, είναι κύριο μέλημά μας το οποίο θα ενταθεί μόλις αναλάβουμε τα ηνία του δήμου» είπε ο Ανδρέας και συνέχισε: «Ευχαριστώ όλες και όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας. Χάρη στις δικές σας προσφορές ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα