21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATURED«Δύναμη Ανάπτυξης»: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας σε οικογενειακό παραταξιακό περιβάλλον

«Δύναμη Ανάπτυξης»: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας σε οικογενειακό παραταξιακό περιβάλλον

Η παράταξη Βασιλόπουλου επιβεβαιώνει ότι παραμένει δεμένη και δυνατή σαν αγαπημένη «οικογένεια»

Σε ζεστό οικογενειακό κλίμα ο Ανδρέας Βασιλόπουλος δημοτικός σύμβουλος ελάσσονος μειοψηφίας του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης» ως επικεφαλής της.

Είναι η πρώτη επαφή των μελών της παράταξης που έδωσαν τον καλό αγώνα μετά τις εκλογές, ως επιβεβαίωση της προσήλωσής τους στην προσφορά για το καλύτερο μέλλον του τόπου που ζουν.

Έκπληξη όπως είπε ο Ανδρέας χαριτολογώντας, ότι ενώ παράγγειλε μια τετράγωνη πίτα για 50 άτομα, έλαβε δύο στρογγυλές, με την καθεμιά να περιέχει από ένα φλουρί. Το πρώτο συνοδευόταν από ένα φυτό μπονσάι και το δεύτερο απ’ ένα βιβλίο.

Ως φαίνεται το 2024 μπαίνει γούρικο και τυχερό για την παράταξη καθώς το πρώτο φλουρί έπεσε στον Στέλιο Αλειφαντή δημοτικό σύμβουλο και το δεύτερο στην Αθηνά Δούζη Κοινοτική σύμβουλο Πικερμίου.

Ευχάριστη πινελιά οι λιλιπούτειοι που συνόδευαν τους γονείς τους σ’ αυτή την εκδήλωση, (αποκλειστικά για τα μέλη της παράταξης), με πρώτο τον Παναγιωτάκη, junior Βασιλόπουλο, με κομψό σακάκι (άραγε που ράβεται;) και  πουκαμισάκι καρό όπως του μπαμπά, με τον οποίο έκαψαν την πίτα.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα