18.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATURED«Δύναμη Ανάπτυξης»: ΜΑΖΙ με τον Ανδρέα η Αρετή Γεωργοσοπούλου

«Δύναμη Ανάπτυξης»: ΜΑΖΙ με τον Ανδρέα η Αρετή Γεωργοσοπούλου

Ανδρέας Βασιλόπουλος: Πιστεύουμε ότι η προσθήκη της Αρετής στην ομάδα μας θα ενισχύσει τις προσπάθειές μας για έναν δήμο όπου η αλληλεγγύη, η συνεργασία και η πρόοδος θα κυριαρχούν.

Γνωστή στην τοπική κοινωνία Η Αρετή Γεωργοσοπούλου για την άοκνη προσπάθειά της στην ανάδειξη της τοπικής κοινωνίας, μέσω της ανιδιοτελούς προσφοράς της. Η Αρετή διαθέτει ισχυρό βιογραφικό, το οποίο ίσως είναι εν μέρη γνωστό στους πολλούς συμπολίτες μας που γνωρίζουν τη δράση της χρόνια.

Ο Ανδρέας καλωσορίζει την Αρετή με τον μοναδικό τρόπο που υποδέχεται όλους τους συμπολίτες που κοσμούν το ψηφοδέλτιό του:

«Η Αρετή Γεωργοσοπούλου, υπόδειγμα ανιδιοτελούς προσφοράς στη τοπική κοινωνία ΜΑΖΙ μας στη “Δύναμη Ανάπτυξης“.

Η Αρετή είναι γνωστή για τις ικανότητές της, την εμπειρία της και την προσφορά της στην τοπική κοινωνία. Έχοντας σπουδάσει κοινωνικές επιστήμες στην Αθήνα, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία, ακολούθησε μια ακαδημαϊκή καριέρα και εργάστηκε ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Η αφοσίωσή της και η ανιδιοτελής προσφορά της στο δήμο μας την καθιστούν πρότυπο, καθώς ανέλαβε πρωτοβουλίες για την ψυχολογική υποστήριξη και την προσωπική ανάπτυξη των συμπολιτών μας, διοργανώνοντας προγράμματα διαλέξεων και συζητήσεων με επιτυχία.

Από την αρχή της οικονομικής κρίσης, η Αρετή δεν δίστασε να ξεκινήσει προσωπικές πρωτοβουλίες με στόχο την ψυχολογική υποστήριξη και την προσωπική ανάπτυξη των συμπολιτών της στη Ραφήνα και το Πικέρμι.

Πιστεύουμε ότι η προσθήκη της Αρετής στην ομάδα μας θα ενισχύσει τις προσπάθειές μας για έναν δήμο όπου η αλληλεγγύη, η συνεργασία και η πρόοδος θα κυριαρχούν. Η ανθρώπινη υπόσταση δεν είναι μια μοναχική περιπέτεια, αλλά μια συλλογική πορεία.

Με την Αρετή ΜΑΖΙ μας, είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε αυτήν την πορεία προς ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας».

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα