23.8 C
Athens
Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΜΙΑΝΟ ΦΑΦΟΥΤΗ ΣΤΗΝ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»

ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΜΙΑΝΟ ΦΑΦΟΥΤΗ ΣΤΗΝ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»

Η Στέλλα Παλαιολόγου παρουσιάζεται:

Ονομάζομαι Στέλλα Παλαιολόγου, ζω  στην Ραφήνα και την αγαπώ. Έχω σπουδάσει Διοίκηση Οικονομίας – Λογιστική Επιχειρήσεων και είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού ΜΒΑ του  Kingston  University of London.

Έχω δραστηριοποιηθεί με την οικογένειά μου Επιχειρηματικά στην περιοχή, παράλληλα πάντα με την άσκηση του επαγγέλματος μου. Τα τελευταία 10 χρόνια δραστηριοποιούμαι  στον χώρο της Δημόσιας Υγείας.

Με τον Δαμιανό καθίσαμε στο ίδιο θρανίο, μοιραστήκαμε ως συμμαθητές τις αξέχαστες στιγμές των σχολικών μας χρόνων, από τότε που ξεκίνησαν οι ανησυχίες μας για τον τόπο που ζούμε, που μεγαλώσαμε εμείς αλλά και που μεγαλώνουν τα νέα παιδιά αυτής της πόλης.

Με συλλογική προσπάθεια και με γνώμονα το κοινό καλό και όχι το ατομικό , η Ραφήνα μας μπορεί να γίνει ένας πόλος έλξης, να αποκτήσει υγιή οικονομία και να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής όλων μας βιώνοντας τις μέρες μας σε μία πόλη με σεβασμό, ασφάλεια, ευημερία, ανάπτυξη και καλαισθησία.

Ο Δαμιανός οραματίζεται αυτόν τον τόπο που θα έχει την δική του ταυτότητα, έχει και μπορεί να δώσει τα προσόντα εκείνα που θα οδηγήσουν  την Ραφήνα δημιουργικά μπροστά,  γι’ αυτό είμαι δίπλα του στην προσπάθεια αυτή.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα