24.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΔυναμική είσοδος της Κέλλυς Μιχελάκη στο ψηφοδέλτιο Βασιλόπουλου

Δυναμική είσοδος της Κέλλυς Μιχελάκη στο ψηφοδέλτιο Βασιλόπουλου

Με τον #Ανδρεα (Ανδρέας Βασιλόπουλος) Για μια " φρέσκια Αρχή". Μια αρχή που μας ταιριάζει.

Είναι νέα, δυναμική, με κρητική ρίζα και παρουσιάζεται με εντυπωσιακό τρόπο «Με τον #Ανδρεα Ανδρέας Βασιλόπουλος». Μ’ αρέσει η δυναμική που εκπέμπεις Κέλλυ Μιχελάκη. Εύχομαι να έχεις Καλή Επιτυχία. Καλούς κι όμορφους αγώνες με τους συνυποψηφίους σου για την αλλαγή που έρχεται…

Γράφει η Kelly Michelaki

Δε με αφορά τίποτα άλλο πέραν της συνέπειας λόγου κ έργων                                            Ήρθε η ώρα να αλλάξει ο τόπος μας. Να γίνει φιλόξενος πρώτα για μας τους ίδιους.

Η Ραφήνα,το Πικέρμι, η Καλλιτεχνούπολη. Ο Βουτσάς το Ντράφι κ η Διώνη τα τελευταία χρόνια έχουν κατακαεί κ παραδοθεί στις φλόγες της αμετροέπειας κ της ασυδοσίας .

Τέρμα η ανοχή !!

Ο μεγαλύτερος μας εχθρός η αποχή!!

Δε γίνεται να διαμαρτυρόμαστε κ να μη χρησιμοποιούμε το μόνο αλλά κ το πλέον δυνατό μας όπλο στο να πετύχουμε την αλλαγή που οραματιζόμαστε κ να στείλουμε τους ψεύτες στην τρύπα τους!!! Με την ψήφο μας, κ το μπορούμε κ το αξίζουμε

Με τον #Ανδρεα Ανδρέας Βασιλόπουλος

Για μια ” φρέσκια Αρχή”. Μια αρχή που μας ταιριάζει.

Ανδρέας Βασιλόπουλος

Καλή επιτυχία Κέλλυ. Είσαι νέα, δυναμική με όρεξη να φτιάξουμε τον Δήμο μας. Προχωράμε με νέα και άφθαρτα άτομα γιατί τα νέα πρόσωπα είναι εκείνα που θα φέρουν την πρόοδο.

Τα αποτελέσματα των “παλαιών” διοικήσεων κυρίου Μπουρνούς και κυρίας Τσεβά οδήγησαν στην απογοητευτική εικόνα που όλοι μας βιώνουμε.

Creative People

Τελευταία Νέα

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα