20.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΔυναμική παρουσία του υπ. Δημάρχου Ανδρέα Βασιλόπουλου – Πρώτη μεγάλη εκλογική συνάντηση...

Δυναμική παρουσία του υπ. Δημάρχου Ανδρέα Βασιλόπουλου – Πρώτη μεγάλη εκλογική συνάντηση σε ρεστοράν του Ματιού

Ανδρέας Βασιλόπουλος: Όπως διαφαίνεται απ’ τα δεδομένα που λαμβάνουμε, οι εκλογές θα τελειώσουν την πρώτη Κυριακή!

Κοντά στα 100 άτομα ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης» στην πρώτη δημόσια συνάντηση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, στελεχών και φίλων που υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του Ανδρέα Βασιλόπουλου στην pizza restaurant 1 στο Μάτι.

Ήταν μια εντυπωσιακή μάζωξη περίπου 8 μήνες πριν την εκλογική αναμέτρηση του Οκτωβρίου, που αποδεικνύει επί του πεδίου, ότι ο Ανδρέας Βασιλόπουλος και η ομάδα του μπαίνουν δυναμικά στον εκλογικό στίβο, προοιωνίζοντας την αποκαθήλωση Μπουρνούς.

Οι εκλογές θα τελειώσουν την πρώτη Κυριακή!

«Όπως διαφαίνεται, τόνισε στην ομιλία του ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, το σύστημα που ακολουθείται στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, αλλά και τα δεδομένα που λαμβάνουμε, οι εκλογές θα τελειώσουν την πρώτη Κυριακή!»

Δύο παρατάξεις θα μονομαχήσουμε!

Συνεχίζοντας ο Ανδρέας δήλωσε: «Είμαστε δύο παρατάξεις που θα μονομαχήσουμε. Η εξαιρετική πορεία που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα, μας έχει φέρει σ’ ένα υψηλό ποσοστό και αναγνωρισιμότητας και αναγνώρισης στο κόσμο».

Κάθε ένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος είναι πολύτιμος για την αυριανή διοίκηση

«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε με μια εξαιρετική ομάδα. Κάθε υπ. δημοτικός σύμβουλος που μπαίνει στην ομάδα μας έχει τη δική του αξία για την αυριανή διοίκηση του δήμου» ανέφερε ο Ανδρέας και συνέχισε «Για μένα κάθε ένας από σας στην περιοχή του, στον οικισμό του, στη γειτονιά του, είναι τα μάτια και τ’ αυτιά της ομάδας μας» και καταχειροκροτήθηκε.

Πατήστε απόσπασμα της ομιλίας Βασιλόπουλου  ΕΔΩ

Στη συνέχεια πήραν το λόγο όσοι υποψήφιοι σύμβουλοι θέλησαν ν’ απευθυνθούν στο ακροατήριο. Στην συνάντηση παραβρέθηκε η Βάσω Κόλλια υπ. βουλευτής Ν.Δ. στην αν. Αττική.

Ακολούθησε ελαφρύ δείπνο

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα