21.4 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗEΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ -ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ- Η ΝΕΑ ΜΟΝΑΔΑ 32 ΤΟΥ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟΥ!

EΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ -ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ- Η ΝΕΑ ΜΟΝΑΔΑ 32 ΤΟΥ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟΥ!

Η νέα μονάδα 32 (FLEXICOKER) του διυλιστηρίου των ΕΛΠΕ στην Ελευσίνα τέθηκε χθες Τετάρτη (1/4) το πρωί ουσιαστικά εκτός λειτουργίας λόγω των συνεχών δυσλειτουργιών που παρουσίασε.

Όπως από προχθές είχε επισημανθεί οι δυσλειτουργίες της μονάδας 32 είχαν σαν αποτέλεσμα την εκδήλωση του κορυφαίου ρυπαντικού επεισοδίου της περασμένης Κυριακής. Υπενθυμίζεται ότι, εντελώς παραπλανητικά, η εταιρεία είχε αποδώσει το επεισόδιο σε μεμονωμένη βλάβη εξαρτήματος (βάνα/αυτοματισμό).

Είναι άγνωστο αν στο διυλιστήριο θα προχωρήσουν τώρα σε πρόωρο shutdown (διακοπή λειτουργίας για την συντήρηση), ή θα συνεχίσουν την λειτουργία του χωρίς την νέα μονάδα, μέχρι το επόμενο προγραμματισμένο shutdown, υποκαθιστώντας το παραγόμενο από την μονάδα αέριο καύσιμο με μαζούτ…

Η ΑΤΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕ 

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την αναγκαστική διακοπή λειτουργίας – λόγω παραμόρφωσης – του αντιδραστήρα της R-003  η μονάδα 32 ξαναπαρουσιάζει προβλήματα.
Η «στρατηγικού» χαρακτήρα νέα μονάδα 32 (FLEXICOKER) αναδεικνύεται σε πραγματικό εφιάλτη για την ελίτ των στελεχών των ΕΛΠΕ που σχεδίασαν το «project» των νέων μονάδων της γιγάντωσης του διυλιστηρίου, βάζοντας σε νέες περιπέτειες το περιβάλλον της περιοχής, απαξιώνοντας τις περιουσίες των κατοίκων, κοκκινίζοντας, σαν άλλη Χαλυβουργική της δεκαετίας του ΄70, τον ουρανό της πόλης, σπέρνοντας φόβο και ανησυχία στους κατοίκους… Ανάξιοι χορηγοί της γενέτειρας του Αισχύλου(!)

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα