18.8 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕ. Μπουρνούς: Δεν γίνονται μετακινήσεις υπαλλήλων στο Δήμο Ρ-Π

Ε. Μπουρνούς: Δεν γίνονται μετακινήσεις υπαλλήλων στο Δήμο Ρ-Π

Ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κος Μπουρνούς μας έκανε δηλώσεις που αφορούν το άρθρο μας σχετικά με τις πληροφορίες μας για πιθανολογούμενες μετατάξεις στο δήμο. Ήδη 6 υπάλληλοι, μεταξύ αυτών ένας προϊστάμενος ο οποίος ωστόσο δεν έχει το κριτήριο να ενταχτεί στην κινητικότητα επειδή βρίσκεται ένα χρόνο πριν την συνταξιοδότηση, έχουν υποβάλλει αίτημα για να μετακινηθούν. Εξ αυτών μόνο δύο πληρούν τις προϋποθέσεις, ωστόσο επειδή ο δήμος βρίσκεται σε έκτακτη ανάγκη εκ παρατάσεως ως πυρόπληκτος δήμος ζητήθηκε να εξαιρεθούν.

Όπως μας διαβεβαίωσε ο δήμαρχος κανείς εξ’ αυτών δεν εκδήλωσε παράπονα για την συμπεριφορά του δημάρχου στο πρόσωπό του. Αντίθετα μας τόνισε ότι είναι αρχή του να μην ανέχεται αργόσχολους, αν και ευτυχώς στο δήμο δεν υπάρχουν υπάλληλοι που να μην δίνουν το κάτι παραπάνω στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Ήταν δε κατηγορηματικός λέγοντας ότι: «Όποιος δεν θέλει να εργαστεί δεν έχει λόγο να παραμένει στο δήμο και αν το επιθυμεί είναι ελεύθερος να φύγει. Αυτοί οι υπάλληλοι, που δεν υπάρχουν ευτυχώς, δεν χαίρουν της προσωπικής μου εκτίμησης».

Πιθανές επιπτώσεις στο Δήμο Ρ-Π απ’ το «άνοιγμα» των μετατάξεων διοικητικών υπαλλήλων

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα