21.4 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΈχει έννομο συμφέρον ο Ανδρέας Βασιλόπουλος να ενημερωθεί για την ακίνητη περιουσία...

Έχει έννομο συμφέρον ο Ανδρέας Βασιλόπουλος να ενημερωθεί για την ακίνητη περιουσία του δήμου Ρ-Π;

Στις ίδιες ράγες της τέως διοίκησης Μπουρνούς, η νέα διοίκηση Τσεβά, αποφεύγει να δώσει γραπτώς απάντηση σε πρωτοκολλημένη ερώτηση του Ανδρέα Βασιλόπουλου, επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης», γραμματέα του Σώματος, όσον αφορά τα ακίνητα που ενοικιάζει ο δήμος.

Στη χτεσινή (6/3/2024) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Ανδρέας Βασιλόπουλος αναφέρθηκε στην επιστολή που κατέθεσε στις 17 Ιανουαρίου στο πρωτόκολλο ρωτώντας για την εκμίσθωση ακινήτων, θέλοντας να μάθει ποιο είναι το εύλογο διάστημα για να πάρει απάντηση.

Δήμητρα Τσεβά: «Δεν έχετε έννομο συμφέρον…!»

Έκπληκτος ο κος Βασιλόπουλος άκουσε την κα Τσεβά να του λέει: «δεν έχετε έννομο συμφέρον να μάθετε προσωπικά δεδομένα κανενός!» και αυτό προέκυψε μετά την συζήτηση που είχε με τη νομική σύμβουλο και την διευθύντρια Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου.

Ο Ανδρέας σήκωσε το γάντι και απάντησε: «Είναι προσωπικά δεδομένα ότι ζητώ να μάθω ποια ακίνητα είναι μισθωμένα; Αν χρησιμοποιούνται ή είναι άχρηστα, είναι προσωπικά δεδομένα;»

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε δικαίωμα να ζητάμε αυτές τις πληροφορίες, άλλως δεν μπορούμε να ασκήσουμε έλεγχο» υποσημειώνοντας ότι η νομική σύμβουλος πρέπει να ξαναδεί το νόμο και σε κάθε περίπτωση να απαντήσει στο αίτημα του.

Να σημειωθεί ότι η κα Τσεβά θεωρούσε βέβαιο ότι έχει απαντηθεί απ’ την υπηρεσία το αίτημα του Ανδρέα, παρότι ό ίδιος επανέλαβε ότι δεν έλαβε απάντηση. Έτσι είπε ότι την επομένη θα ενημερωθεί απ’ την αρμόδια υπηρεσία, οπότε έκλεισε το θέμα.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα